'Dr. Huff' - serija nominirana za Zlatni globus govori o iznimnom psihijatru koji se nakon velike traume pokušava suočiti sa svojim životom. Ne propustite Dr. Huffa od 21. veljače na Novoj TV!

7.epizoda - ponedjeljak 14. ožujka
Nakon Huffovih noćnih mora, Beth ga pokušava odgovoriti od odlaska u očevu kolibu na planini kako bi je pripremio za prodaju. Inzistirajući da Izzy ne dozna za njegov plan, Huff vodi Byrda i već suočen s bolnim uspomenama iz djetinjstva, mora slušati očevo spominjanje nekih od najneugodnijih trenutaka iz djetinjstva. U Los Angelesu, Russell angažira Pepper, prostitutku koja ga je spasila od predoziranja, da mu pomogne ostaviti se droge. Gary Topolski, Russellov klijent, moli ga da mu pomogne riješiti problem s mafijom. Dok Beth pokušava zatajiti Izzy pravi razlog Huffova putovanja, suočava se sa zahtjevnim planiranjem zabave jedne klijentice i majčinim rakom.

8.epizoda - utorak 15. ožujka
Dok Russell i njegovi partneri raspravljaju o tome hoće li zastupati redatelja pornografskih filmova povezanog s mafijom, Beth se suočava s majčinim rakom, napadom muževe bivše pacijentice i svojim vlastitim brakom! Dok se Izzy nosi s posljedicama Loisina moždanog udara, Russell je savjetuje da zaštiti sebe i svoj novac te da se rastane od Bena. Dok s prijateljima radi na provokativnoj kompjutorskoj igri, Byrd doznaje nove detalje o svojoj sada već bivšoj vezi s Gail. Beth se pokušava nositi s majčinom bolesti, osobito nakon saznanja da cijela njezina obitelj dolazi u posjet za Božić, a Izzy je uvjerava da ne gaji nade da će joj majka poživjeti još jednu godinu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju