Dr. Huff' - serija nominirana za Zlatni globus govori o iznimnom psihijatru koji se nakon velike traume pokušava suočiti sa svojim životom. Ne propustite Dr. Huffa od 21. veljače na Novoj TV!

2.sezona, 2.epizoda - ponedjeljak 11. travnja
U misiji spašavanja u Tijuani Huff traži Teddyja. Iako mu je laknulo, jer se nije dočepao ničega što bi mu moglo škoditi, Huff zna da mora brzo vratiti Teddyja na redovne lijekove. Kad otkrije da je osim problema sa zakonom Teddy izgubio isprave, Huff se slama i zove Russella te ga traži da nabavi lažnu vozačku dozvolu s pomoću koje bi njegov brat prešao granicu. Međutim, dok Teddy zbog Huffova prijedloga da se vrati u Woodburne bježi, u L. A.-u se Russell trudi spasiti vezu s klijenticom Dauri Rathburn dok se sprema susresti s Huffom u Meksiku. Nakon susreta s Izzy da uzme Teddyjevu fotografiju s kojom će napraviti lažne isprave, Russell stiže u hotel u Tijuani na napet susret.

2.sezona, 3.epizoda - utorak 12. travnja
Teddy je preživio pad u crkvi u Tijuani te on i Huff pitaju Russella da dogovori uvjete njegova liječenja. I dok je Madeleineina neizlječiva bolest zakomplicirala Huffov brak, postizanje napretka s bratom još se otežalo kad se Izzy odbija složiti s promjenama za Teddyja. I dok Russell sastavlja ugovor kojim daje Huffu pravo na veto nad lijekovima, a Teddyju pravo na izbor gdje će živjeti, braća mu kreću pronaći novi dom. U međuvremenu, dok se Beth i njezin otac Jim ne slažu oko organiziranja Madeleineina sprovoda, Russell je s klijenticom Dauri Rathburn kad Kelly uleti unutra da objavi da je dobila otkaz.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju