Nova sezona 'Brze blagajne' svake subote i nedjelje ujutro na programu Nove TV!

1.sezona, 2.epizoda - subota
Pao je promet u 'Greens & Grains', a Leslie (John Lehr) traži Richarda (Christopher Liam Moore) da premjesti izviđačice, jer smatra da onjihov štand odvraća pozornost mušterijama. Dok ih on i Richard pokušavaju premjestiti, jedna od izviđačica ukazuje na mrlju na zidu trgovine koja sliči Isusu Kristu. Leslie u tome vidi priliku da privuče mušterije pa mrlju proglašava čudom. Ne obazire se na Ingridina upozorenja kako bi se to moglo pretvoriti u kič te šalje Richarda i Bucka (Greg Davis, Jr.) da o događaju obavijeste mušterije 'Super Value Marta'.

1.sezona, 3.epizoda - subota
Leslie (John Lehr) nakon povratka u rodni grad odluči da mu treba pomoć s ponovnim odlaženjem na spojeve pa se obrati Toddu. No prije njihova velikog izlaska u život, Leslie prima loše vijesti o zdravstvenom osiguranju trgovine. Nakon što je svima rekao da je zbog povećanja pristojbe na policu njihovo osiguranje u opasnosti, obznanjuje da će voditi 'reality'-emisiju čiji će gubitnik dobiti otkaz kako bi uštedjeli dovoljno novca da plate osiguranje za sve. Kada Todd (Chris Payne Gilbert) završi na posljednjem mjestu, Leslie pokušava ublažiti udarac tako što mu sređuje posao u 'Super Value Martu'. Nakon što natjera Todda da potpiše ugovornu odredbu o ne konkuriranju, Amy (Jennifer Elise Cox) zaposli Todda kao mesara i počinje mu se udvarati.

1.sezona, 4.epizoda - nedjelja
Leslie (John Lehr) namjerava poboljšati svoj položaj u zajednici pristupanjem 'Zaštitničkom i dobrotvornom redu bizona'. Njegovi planovi nailaze na prepreku kada Carl (Robert Clendenin) istakne da mu je za odlazak na večeru 'Bizona' potrebna pratilja.

1.sezona, 5.epizoda - nedjelja
Kada Leslie (John Lehr) objavi oglas u novinama u kojemu Richarda (Christopher Liam Moore) i Bucka (Greg Davis, Jr.) proglašava ekipom koja najbrže u Ohiu sprema namirnice u vrećice, Amy (Jennifer Elise Cox) se baš i ne slaže. Kada pripomene da je ekipa 'Super Value Marta' koju predvodi Don 'The Bag' Bagley, državni prvak treću godinu za redom, Leslie ih izaziva na odmjeravanje snaga kako bi utvrdili tko je uistinu najbolji. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju