Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

19.epizoda - 1. siječanj
Nakon što je sredila da autokompanija izgradi novu tvornicu u Chicagu, Marcy kaže da je nagrada učinila nju i Jeffersona milijunašima. No kad stigne kući, Al se žali daTrans-Mexican Motors planiraju izrađivati svoj novi auto, Haguar HT na mjestu sadašnjeg igrališta srednje škole Polk. Uznemiren oskvrnućem mjesta gdje je postigao četiri polaganja u jednoj utakmici, al doznaje da je Marcy uključena i odlučuje zaustaviti izgradnju.

20.epizoda - 3. siječanj
Dok se pripremaju gledati prvu bejzbolsku utakmicu sezone, Jefferson nagovara Ala i Peggy da se prisjete jako uspješne psine za prvi travnja koju su izveli na profesorici glazbenog u srednjoj školi. U međuvremenu, dok Bud i Kelly pitaju roditelje da im pozajme pet tisuća dolara da osnuju fotostudio gdje bi se osamljeni dečki slikali sa zgodnim djevojkama, Jefferson predlaže da prose da zarade novac. Nakon što je vidio novog vlasnika momčadi, Waltera Traugotta, na televiziji, Jefferson istrčava iz kuće ostavivši Ala da sam gleda utakmicu i Peggy da se žali na zubobolju.

21.epizoda - 4. siječanj
Kad Bundyji naslijede hladnjak pun hrane od pokojne tetke Stumpy, Peggy i djeca odluče tajiti to Alu i skriju hladnjak u garažu. Vrativši se s posla bjesniji nego inače, Al se žali na prijetnju upravitelja trgovačkog centra da će mu uzeti vrijedno parkirno mjesto jer je bio bezobrazan prema mušteriji. Suočen s gubitkom u slučaju još jedne pritužbe do kraja mjeseca, Al se zavjetuje da će biti pristojan da bi zadržao mjesto. U međuvremenu, dok Al tvrdi da njuši hranu, Peggy, Kelly i Bundy uvjeravaju ga da je to Buck.

22.epizoda - 5. siječanj
Ostavivši Kelly da čeka u redu za karte za koncert rock-benda Burnt beyond recognition, Bud odlazi u Alovu trgovinu cipelama na zahod. No kad drugi obožavatelj ponudi Kelly propusnice za backstage u zamjenu za njihovo mjesto u redu, Bud doznaje da mu je sestra prevarena i da ima bezvrijedne karte za autobus. Međutim, nakon što je prekorio Kelly zbog njezine gluposti, i Bud je prevaren, ovaj put od lijepe djevojke koja ga je nagovorila da još jedanput preda njihovo mjesto. U nadi da će osvojiti poklon-bon u Victoria's Secretu, Peggy odgovara na izazov koji je postavio DJ Rick Dees i zove Ala na posao da ga nagovori da joj otpjeva pjesmu koja će biti emitirana na radiju bez njegova znanja.

 23.epizoda - 8. siječanj
Kad se Bundyjima pokvari televizor, Jefferson kaže Alu za novi sportski kviz s prvom nagradom od 10.000 dolara. Shvativši koliko bi televizora kupio tim novcem, Al ide na audiciju za sportski kviz. Iako je sigurni pobjednik, kad voditelj Travis James otkrije da neće osvojiti nagradu jer nema osobnost, Al smišlja plan kojim će osvojiti nagradu od 10.000 dolara.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju