Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

11.sez., 17.-18.ep - subota 24. rujna
Nakon katastrofalnog iskustva kod bračnog savjetnika, Al odluči ostaviti Peggy. Ona sumnja da će to i učiniti, ostane iznenađena kad nađe novac koji je skrivao i kad je ostavi s djecom i iseli se. Al nalazi smještaj u garsonijeri pokraj zračne luke, a Peggy padne u depresiju zbog njegove odsutnosti. Dok ona pokušava početi nov život, Al se uz pomoć Griffa i Jeffersona priprema za svijet samaca.
Dok Peggy ima uspjeha u pronalaženju novog dečka, Alov samački život je očajan. Unatoč odbijanju, stoji pri odluci da bilo kakvo pomirenje mora inicirati Peggy, a ne on. Kad se susretnu u trgovini i Al vidi da Peggy kupuje njegove omiljene stvari, uvjeren je da priprema posebnu večeru kako bi ga pridobila natrag.

11.sez., 21.-22.ep - ponedjeljak 26. rujna
Al tvrdi da bi prodao vlastiti dušu da zaigra za Chicago Bearse, a na vratima se pojavi Lucifer ponudivši mu priliku. Al pristane zamijeniti svoju dušu za priliku da odvede Bearse na Super Bowl. Unatoč skepticima među obiteljima, prijateljima i igračima, Al uđe u ekipu i odvede je na prvenstvo. Međutim, iako je Lucifer obećao Alu priliku da odvede ekipu na Super Bowl, nikada mu nije obećao da će i zaigrati u momčadi.
Gary odluči nanovo opskrbiti trgovinu i naredi Alu i Griffu da sve cipele doniraju dobrotvornim organizacijama. Međutim, kad shvate da se cipele mogu trampiti u trgovačkom centru, organiziraju niz dobro smišljenih zamjena koje bi Alu trebale osigurati skupi masažni stolac. Međutim, nakon njihove trampe, više nema cipela za prodaju. Dok usmjeravaju kupce gdje mogu kupiti cipele, Al i Griff uhićeni su zbog organiziranja nezakonite trampe.

11.sez., 22.-23.ep - utorak 27. rujna
Marcy u posjet dolazi rođakinja koju nije vidjela godinama pa Bundyjevima ponudi besplatnu hranu obećaju li da neće izlaziti iz kuće tijekom njezina boravka. Al i njegova obitelj spremno prihvate ponudu. Kad Mandy sleti i pojavi se tražeći Marcy, Al ostane oduševljen. Uvidjevši kako bi lako mogla zavesti Jeffersona, Marcy zamoli Ala da je zadrži. Međutim, Peggy vidi da njezina supruga omamljuju Mandyne zavodničke moći te i ona postane ljubomorna. Međutim, kad ga izazove da se oženi Marcynom rođakinjom ako misli da je bolja, Al shvati da je ona lezbijka.

U pripremi 3-D verzije 'Death Wisha 6' Peggy i Kelly isplaniraju provesti večer na striptizu kako bi Al i Griff mogli nesmetano gledati televiziju. Bud dogovora posjet svoje prijateljice zatvorenice Starle s kojom se dopisuje te traži kuću za sebe. Prije nego što se obitelj dogovori, Starla ne dolazi da bi vidjela Buda, nego da bi opljačkala njegovu, kako joj je rekao, bogatu obitelj.

11.sez., 24.ep - srijeda 28. rujna
Nakon propale pljačke, Budova prijateljica Starla i njezin dečko Lonnie poslani su natrag u zatvor. Iako mu je drago što se riješio Lonnieja, posebno nakon što se zaljubio u Kelly tijekom pljačke, Al je zaprepašten kad ovaj odjednom bude pušten iz zatvora. Mađutim, Al odluči da se neće opirati Kellynoj odluci da se uda za njega, posebno nakon što otkrije da je on sin obitelji koja je vlasnik „Tot Industriesa“, tvrtke koja proizvodi njegovu omiljenu hranu „Weenie Tots“.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju