Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

11. sez 12.ep -20.09.
Peggy planira romantičnu večer, a Al objavljuje da su on i njegovi prijatelji odabrani da budu suci na natjecanju u amaterskom striptizu koje se održava u „Jiggly Roomu“. Uz Marcyno nagovaranje, Peggy odluči doći na natjecanje. Ne znajući da se iza kostima skriva njegova žena, Al se zaljubi u striptizetu Jasmine. U međuvremenu, dok postarija striptizeta pokušava iznuditi pobjedu od Jeffersona i njegovih prijatelja, Bud predloži Kelly da se udeblja kako bi dobila posao u novoj reklami. Inspiriran Jasmineinom pobjedničkom točkom, Al se požuri kući gdje odluči Peggy pružiti seks kakav nikad nije doživjela.

11.sez, 13.ep – 20.09.
Približava se doba napornog božićnog šopinga, a Al i Griff su iznenađeni kad njihova šefica zaposli mlade vježbenice. Iskorištavajući svoje novostvorene pozicije voditelja, odluče se opustiti i pustiti da Hal i Biff odrađuju sav posao. U međuvremenu, Peggy odluči da će napraviti blagdanske ukrase kako bi nadmašila rukom izrezbarene jaslice D'Arcyjevih. Međutim, njihove mogućnosti da pobijede na božićnom natjecanju u susjedstvu ozbiljno su ugrožene kad Bud i Kelly ukradu figure Marije i Josipa.

11-sez 14, 21.09.
Chicago je usred štrajka smetlara, a Jefferson objavljuje da mu je povjeren posao časnika u Nacionalnoj gardi. Ala i Griffa privuče činjenica da će jedan vikend na mjesec provoditi daleko od kuće, zabavljajući se s prijateljima, pa se i oni prijave. Nakon dolaska na dvotjednu osnovnu obuku, Alovo ponašanje loše utječe na odnos s kolegama. U međuvremenu, Peggy i djeca uživaju u životu bez Ala, a Marcy im naredi da odnesu smeće koje su ostavili u njezinu dvorištu za vrijeme štrajka.

11.sez, 16.ep – 21.09.
Kad prvi put nakon vjenčanja pozovu prijatelje k sebi na večer igara, Al i Peggy shvate da znaju vrlo malo jedno o drugom. Iako se on ne može sjetiti datuma njezina rođendana, omiljenog filma ili boje očiju, Peggy se naljuti tek kad shvati da se on ne sjeća kad su prvi put vodili ljubav. U međuvremenu, Bud priprema Kelly za novi film o boksu kad ona naleti na svoju protivnicu Heather Talrico, koja je izazove na borbu. Dogovore se da ona koja izgubi neće doći na audiciju za ulogu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju