Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

10.sez., 22. I 24.ep - subota 10. rujna
Nakon nekoliko kasnonoćnih izleta, Al odlučuje da je vrijeme da Luckyju napravi pseću kućicu. Pa iako Bud i Kelly pristanu sudjelovati u obiteljskom projektu, Al uskoro ustanovi da samo on radi. U međuvremenu, Kelly se odlučuje na preobrazbu da bi bila privlačnija svomu bogatom dečku iz Središnje Amerike, Carlosu.
Dostavljajući pošiljku Bundyjima, Tom se upusti u seksi razonodu s Kelly. Međutim, na pager mu dođe poruka njegove djevojke Shannon zbog čega odmah odjuri doma. Unatoč Tomovu inzistiranju na tome da je ostao vjeran usprkos Kellynu zavođenju, Shannon objavljuje prekid njihove veze.

10.sez., 25.-26.ep - ponedjeljak 12. rujna
Usprkos zabrani zvanja radiopostaje zbog seksističkih komentara, Al je odlučan u tome da osvoji glavnu nagradu na sportskom kvizu – dvije karte za Ljetne olimpijske igre u Atlanti. Kad je Griff pristao da će nazvati, Al koristi špijunsku opremu da blokira sve pozive postaji osim njihova. Odgovorivši točno na tri pitanja na kvizu, Al i Griff na putu su u Atlantu.
Nakon što je Jeffersonova psina kojom bi obilježio Griffovu prvu godišnjicu u klubu No Ma’am općeprihvaćena od članova kluba, Al ga izazove na natjecanje u tome tko je pravi kralj psina. Dok je Griff zauzet uhićenjem zbog namještene optužbe za ubojstvo, Jefferson šalje glumca Garyja Colemana u kuću Bundyja da im kaže kako je Al osvojio deset milijuna dolara.

11.sez., 1.-2.ep - utorak 13. rujna
Al je pozvao svoje prijatelje na hrvački meč i zamoli Peggy da izađe iz kuće. Ona ne pokazuje pretjerani interes za suradnju i slučajno padne udarivši glavom, nakon čega pada u nesvijest. Kad se probudi, obitelj shvati da ima amneziju. Kad Peggy izrazi nevjerojatni interes za kuhanje, Al odluči dokraja iskoristiti situaciju i potpuno preodgojiti Peggy.
Iako i on i Griff očekuju povišicu, Al se iznenadi posjetu šefice Gary koja otkriva da će povišicu dobiti samo onaj koji pobijedi u natjecanju u prodavanju. Iako je siguran u pobjedu, Alova nemogućnost da mišljenje o kupcima zadrži za sebe, dovodi Griffa u vodstvo.

11.sez., 4.i 6.ep - srijeda 14. rujna
Zbog Peggyne kupnje iz naslonjača i školarine za Kellyne sate glume, Bundyjevima ozbiljno treba novac. Kad Bud objavi da je sredio reklamu svojem klijentu i sebi dobar honorar, Al odluči da je vrijeme da počne plaćati stanarinu. Iako se prvo tomu odupirao, Bud odluči vidjeti kakve su mu mogućnosti na ulici. Međutim, nakon noći provedene u Luckyjevoj psećoj kući, odluči pregovarati oko najma svoje sobe. Al ne radi ništa za uređenje podruma pa Bud pozove gradskog sanitarnog inspektora koji naredi da se prostor uredi. Bud tati stavi elektronsku napravu oko vrata i naredi mu da živi u podrumu dok radovi ne budu gotovi. Iako ga Bud i Kelly iskorištavaju za svoje eksperimente, Al uvidi svijetlu stranu boravka u zatvoru i shvati da dok je dolje, ne mora ništa raditi za Peggy.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju