U kući Bandićevih se nakon dugo vremena kuha ručak. Sunčica (Mila Elegović) je odlučila počastiti svoju kćer Tinu (Sonja Kovač) koja je upisala idući razred u školi.

8.ep - 5. siječnja
U kući Bandićevih se nakon dugo vremena kuha ručak. Sunčica (Mila Elegović) je odlučila počastiti svoju kćer Tinu (Sonja Kovač) koja je upisala idući razred u školi. Bobo (Vid Mekinić) smatra da to nije nikakav razlog za slavlje , pošto ju je skoro on prestigao u školi. Isto tako smatra da bi baš bilo super da idu u isti razred, jer bi onda ona izlazila s njegovim prijateljem. Zvonku se mijenja šef na poslu i to ga jako brine, jer smatra da može ostati bez posla. Prošli šef je proglašen nestalim jer je išao na put i dogodila mu se nesreća. Zvonko (Damir Lončar) je potrošio dvije tisuće kuna za cvijeće, koje je poslao njegovoj udovici. No, odjednom stiže vijest da je šef Garić ipak živ i zdrav i uživa u ''čarima'' Havaja. Sunčica (Mila Elegović) se ljuti što je potrošio novce za ljetovanje na čovjeka koji je živ i zdrav, a ujedno je i milijunaš. Zvonko razočaran svojim šefom razmišlja o otkazu. Tina, Sunčica i Bobo (Vid Mekinić) nisu zadovoljni njegovom odlukom te poduzimaju mjere da se glava obitelji Bandić ipak predomisli u vezi otkaza.

9.ep - 6. siječnja
U obitelji Bandić osvanuo je poseban dan, to je dan koji obilježava šesnaest godina ljubavi između Zvonka i Sunčice, njihova godišnjica braka. Slavljenici su se dogovorili kako si neće kupovati darove, no iskusni Zvonko (Damir Lončar) nakon šesnaest godina braka ili, kako sam kaže, križnog puta, zna da žene najviše od svega vole darove. Zahvaljujući svojoj djeci, Sunčica (Mila Elegović) saznaje kako joj njen Zvonko priprema iznenađenje. Zvonko planira svojoj dragoj kupiti skupocjeni sat koji si je oduvijek željela. Oduševljena Sunčica planira veliku proslavu. Došli su i susjedi Ivica i Marica (Jadranka Đokić) s prigodnim darovima, čak je i torta spremna. Sve je krenulo naizgled idealno no nesretni Zvonko nije imao dovoljno novca da kupi skupocjeni sat pa se na sveopće zgražanje gostiju i ukućana kući vratio bez poklona.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju