Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

12.epizoda, 3.sezona - subota 2. travnja
Peggy (Katey Sagal) je pravi hit na Danu karijera za majke i kćeri u Kellynoj školi kad nauči djevojke kako da budu kućanice, uključujući lekcije krađe iz lisnice i umijeća rukovanja daljinskim upravljačem za televizor.

17.epizoda, 10.sezona - subota 2. travnja
Budovo bratstvo planira put za proljetne praznike pa Kelly i njezine prijateljice također žele ići u Fort Lauderdale. Budući da nemaju novca ni rezervacije, planiraju zavesti Buda i njegove prijatelje i oteti im karte. Obećavši svim članovima bratstva spojeve ako im daju karte, cure odu na Floridu i ostave Buda i njegovo društvo. Nakon što je susrela DJ-a Rock TV-a Dana Inwooda, on zatraži Kelly da predstavlja Miss Chicaga na natjecanju za Miss proljetnih praznika. Nakon što je rekao Marcy da će biti u računalnom kampu, Jefferson kaže da ide u Fort Lauderdale gdje će biti jedan od sudaca u natjecanju. Budući da je Chicago obavijen hladnom zimom, Al i Griff odlučuju ići na Floridu s njime. A u hladnom Chicagu Bud i društvo napokon shvaćaju da su ih Kelly i njezine lukave prijateljice prevarile. Kad Marcy slučajno otkrije da je Jefferson na Floridi, potrpa odbačene članove bratstva u auto i zaputi se na Floridu u namjeri da se osveti.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju