Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

6.sez., 22.-23.epizoda - subota 9. srpnja
Dok Al (Ed O'Neill) putuje svijetom u svojoj dnevnoj sobi pomoću daljinskoga, Kelly (Christina Applegate) dobiva posao u zabavnom parku 'TV-svijet'.
Al (Ed O'Neill) vodi obitelj na 'Bundyjevsku zabavnu nedjelju', ali budući da nema novca za gorivo, primoran je odraditi dug kao zaposlenik na benzinskoj postaji s potpunom uslugom.

6.sez., 24 - 25.epizoda - nedjelja 10. srpnja
Bundyjevi osvoje besplatni put u Englesku, ali ne znaju da im se sprema smaknuće. Budući da samo smrt svih muških Bundyja može ukloniti prokletstvo s engleskoga grada Lower Unctona.
Al (Ed O'Neill), Peggy (Katey Sagal) i Bud (David Faustino) stižu u Lower Uncton gdje se građani spremaju ubiti ih, ali ih izgubljena svjetska putnica Kelly (Christina Applegate) uspijeva upozoriti na opasnost.

6.sez., 26. epizoda - ponedjeljak 11. srpnja
Dok se građani Upper i Lower Unctona bore za to tko će ubiti Ala (Ed O'Neill) i Buda (David Faustino), Al u borbi kopljem spašava svoj život, ali zbog nevolje na carini u vezi s određenim hotelskim ručnikom biva bačen u tamnicu.

7.sez., 1.epizoda - utorak 12. srpnja
Svi su užasnuti osim Peg (Katey Sagal) koja uživa u majčinstvu kada njezini tupavi rođaci Zemus i Ida Mae ostave svog sina na pragu kuće Bundyjevih. No kad Al (Ed O'Neill) pronađe Zemusa i Idu Mae u njihovu pokretnom domu u Georgiji i uvidi u kakvom siromaštvu žive, odluči zadržati njihova sina.

 7.sez.,2.-3.epizoda - srijeda 13. srpnja
Peg (Katey Sagal) se prisjeća vremena kada su ona i Al (Ed O'Neill) imali uzbudljiviji život dok susjedi ne dovedu u pitanje Alove ljubavničke vještine pa im je on primoran pokazati neke stvari. Za to vrijeme Kelly ostavlja momak zbog manjka suradnje i ona susreće djevojke u sličnoj situacije te one kreću u smišljanje osvete momku.
Peg (Katey Sagal) želi organizirati rođendansku zabavu za Sevena te mu odabire datum rođenja, jer ga se on ne može prisjetiti. Bundyjevi odlaze proslaviti u park, no Al (Ed O'Neill) se sukobljava s bogatim snobom koji je unajmio cijeli park za svog sina. Bundyjevi se na kraju svađaju oko jednoga hot-doga u malom ograđenom prostoru u kojem se inače drže psi.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju