Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

11sezona, 12.epizoda - ponedjeljak 9. svibnja
Peggy planira romantičnu večer, a Al objavljuje da su on i njegovi prijatelji odabrani da budu suci na natjecanju u amaterskom striptizu koje se održava u „Jiggly Roomu“. Uz Marcyno nagovaranje, Peggy odluči doći na natjecanje. Ne znajući da se iza kostima skriva njegova žena, Al se zaljubi u striptizetu Jasmine. U međuvremenu, dok postarija striptizeta pokušava iznuditi pobjedu od Jeffersona i njegovih prijatelja, Bud predloži Kelly da se udeblja kako bi dobila posao u novoj reklami. Inspiriran Jasmineinom pobjedničkom točkom, Al se požuri kući gdje odluči Peggy pružiti seks kakav nikad nije doživjela.

11.sezona, 13.epizoda - utorak 10. svibnja
Približava se doba napornog božićnog šopinga, a Al i Griff su iznenađeni kad njihova šefica zaposli mlade vježbenice. Iskorištavajući svoje novostvorene pozicije voditelja, odluče se opustiti i pustiti da Hal i Biff odrađuju sav posao. U međuvremenu, Peggy odluči da će napraviti blagdanske ukrase kako bi nadmašila rukom izrezbarene jaslice D'Arcyjevih. Međutim, njihove mogućnosti da pobijede na božićnom natjecanju u susjedstvu ozbiljno su ugrožene kad Bud i Kelly ukradu figure Marije i Josipa.

11.sezona, 14.epizoda . srijeda 11. svibnja
Chicago je usred štrajka smetlara, a Jefferson objavljuje da mu je povjeren posao časnika u Nacionalnoj gardi. Ala i Griffa privuče činjenica da će jedan vikend na mjesec provoditi daleko od kuće, zabavljajući se s prijateljima, pa se i oni prijave. Nakon dolaska na dvotjednu osnovnu obuku, Alovo ponašanje loše utječe na odnos s kolegama. U međuvremenu, Peggy i djeca uživaju u životu bez Ala, a Marcy im naredi da odnesu smeće koje su ostavili u njezinu dvorištu za vrijeme štrajka.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju