Kultna serija s jedinstvenim pogledom na život, obitelj i prodaju cipela.

7.sezona, 14.epizoda - 8. studenog
Al (Ed O'Neill) odlazi sam na pecanje, ali kada se Marcy želi osvetiti Jeffersonu jer je potrošio previše novca s pomoću njezinih kreditnih kartica, Peg je poziva da se zajedno pridruže Alu. U međuvremenu Jefferson opravdava potrošnju kao pravo lijepih ljudi, a Kelly staje na njegovu stranu.

7.sezona, 15.epizoda - 9. studenog
Kelly (Christina Applegate) pokušava ostati mlada kupivši si motocikl. Kada Peg sazna, sjeti se svojih erotskih motorističkih iskustava i Kelly se mora boriti za svoj motocikl. Al odlazi na vožnju motociklom, ali Kelly ga slučajno ozlijedi automobilom. Nesreća je natjera da se odrekne motocikla, što daje Peg mogućnost da ispuni svoje fantazije s ostacima motocikla.

7.sezona, 16.epizoda - 10. studenog
Kada Marcy vidi strip Gospodin Praznogaći, Alovu karikaturu koju je Peg nacrtala, predlaže joj da ga pošalje u novi ženski časopis. Osramoćeni Al (Ed O'Neill) zahtijeva da se strip ne objavi dok ga časopis Playgirl ne zamoli da se pojavi na duplerici. Peg je ljubomorna na slavu svoga muža i ubija Gospodina Praznogaćog u posljednjem stripu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju