Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

9.sezona, 13.epizoda - 7. veljače
Na ukusnom ručku s Peggy i nekoliko prijateljica, Marcy doznaje da su Al i momci u striptiz-klubu. Zgrožena je što su žene dopustile da im muževi odu u Washington i tvrdi da to čine jer ih one više ne uzbuđuju. Marcy ne zna da je Jefferson s Alom jer joj je rekao da se zaposlio dodatno kao zaštitar. Kellyna karijera je u usponu nakon što je izabrana kao novo lice za kampanju za dijetu. Žene ispituju muževe o klubu, a oni se trude da dokažu da ondje nije bilo ničega privlačnoga. Uvjerene da je riječ o nevinoj zabavi, Peggy i ostale žene traže da i njih povedu sljedeći put.

9.sezona, 14.epizoda - 8. veljače
Al (Ed O'Neill) mora donijeti tešku odluku između poštovanja svoje predanosti djeci i onoga što zaista želi. Al je dobio poziv da sudjeluje na posljednjem tulumu u svome omiljenom fast-food restoranu.

9.sezona, 15.epizoda - 9. veljače
Mjesec dana nakon prvog seksualnog iskustva Bud nagovara Marcynu nećakinju da pokušaju još jedanput. Amber zavlači tvrdeći da želi da iskustvo bude poseban doživljaj. Bud zadirkuje Kelly nakon što nije dobila ulogu u filmu s Meryl Streep, a ona mu vraća tako da mu kaže da ga Amber ne smatra privlačnim.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju