Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

18.epizoda, 10.sezona - ponedjeljak 4. travnja
Dok su Marcy i dečki iz bratstva na putu u Floridu, Al, Jefferson i Griff uživaju kao nikada dosad s predivnim studenticama koje su došle za proljetne praznike. U namjeri da osvoji prvu nagradu, Kelly prijateljice pripremaju za natjecanje Miss proljetnih praznika. Dok dolazak Marcy, Buda i društva odgađaju problemi s autom, Al otkriva da je i Kelly u Fort Lauderdaleu. Shvativši da bi mogla osvojiti 100.000 dolara i novi auto, all kreće osigurati Kellynu pobjedu u natjecanju za Miss na bilo koji način. No vidjevši da se na Jeffersonove prijatelje iz bratstva ne može računati da varaju da bi ona pobijedila, odlučuje poduzeti drastične mjere da Kelly osigura pobjedu. Nakon što su ih obojicu onesposobili, Al i Griff se pretvaraju da su Wong i De Angelo i glume suce u natjecanju.

13.epizoda, 3.sezona - ponedjeljak 4. travnja
Kad je Kelly (Christina Applegate) prisiljena birati želi li da je izbace iz škole ili će se pridružiti klubu za step, proguta ponos, obuje cipele za step i izvede prljavi ples od kojeg će gledatelje obliti znoj.

19.epizoda, 10.sezona - utorak 5. travnja
Dok njegovi prijatelji iz kluba No Ma’am kuju zavjeru da ga oslobode od zahtjevne i teške žene, Jefferson zaboravlja da im je godišnjica braka. Nakon što ga Marcy podsjeti na to, pristaje pripremiti sve za proslavu prije nego što se ona vrati s posla. Međutim, kad Al i društvo stignu u spašavanje, Jefferson pristaje ići s njima u najdraži striptiz-bar pod uvjetom da se na vrijeme vrati kući da se nađe sa ženom. Nakon ludoga dana pijančevanja s prijateljima, Jefferson shvaća da ne samo da će zakasniti na proslavu nego je i zaboravio kupiti joj dar. Na prijedlog plesačice iz Tresi, mijesi, odlučuje dati tetovirati ženino ime. No mora mnogo toga objasniti nakon što je pijani majstor tetoviranja pogrešno napisao Marcy na njegovu stražnjicu.

14.epizoda, 3.sezona - utorak 5. travnja
Kad Peggy (Katey Sagal) postane prodavačica kozmetike i počne zarađivati više od Ala, on nađe drugi posao kako bi vratio samopoštovanje, ali i dalje zarađuje manje od Peggy.

20.epizoda, 10.sezona - srijeda 6. travnja
Marcy želi biti sigurna da je ništa neće spriječiti u tome da dobije promaknuće na poslu. Da se pripremi za večeru koju ona i Jefferson pripremaju za predsjednika japanske banke, šalje Ala i djecu u hotel na njezin trošak dok g. Shimokawa ne ode. Međutim, kad se Bundyjevi vrate prije, nakon što ih izbace iz hotela, g. Shimokawa primjećuje Alov stari Dodge iz 1964. g. i inzistira na tome da ga uvrsti u svoju kolekciju klasičnoga američkog smeća.

15.epizoda, 3.sezona - srijeda 6. travnja
Nakon što Peggy (Katey Sagal) pokaže srednji prst bezobraznom vozaču dok se vozi u autu Rhoadesovih, Steve je zaokupljen strahom da će ga bijesni vozač, možda bivši zatvorenik, doći potražiti.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju