Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

11.sezona, 24.epizoda - ponedjeljak 30. svibnja
Nakon propale pljačke, Budova prijateljica Starla i njezin dečko Lonnie poslani su natrag u zatvor. Iako mu je drago što se riješio Lonnieja, posebno nakon što se zaljubio u Kelly tijekom pljačke, Al je zaprepašten kad ovaj odjednom bude pušten iz zatvora. Mađutim, Al odluči da se neće opirati Kellynoj odluci da se uda za njega, posebno nakon što otkrije da je on sin obitelji koja je vlasnik „Tot Industriesa“, tvrtke koja proizvodi njegovu omiljenu hranu „Weenie Tots“.

4.sezona., 16. 17.epizoda - utorak 31. svibnja
Kad Steve (David Garrison) napuca Marcy (Amanda Bearse) kako bi postao rendžer u nacionalnom parku, vječna potpora Peggy (Katey Sagal) nagovori je da ide s njom i Alom (Ed O'Neill) na odmor u Las Vegas.
Peg (Katey Sagal) i Marcy (Amanda Bearse) u Las Vegasu izgube sav novac pa ga Al (Ed O'Neill) pokušava vratiti ulaskom u ring s hrvačicom.

4.sezona, 18. I 19.epizoda - srijeda 1. lipnja
Odlučan da se osveti, Bud (David Faustino) dogovori spoj s djevojkom koja mu je jedanput ukrala odjeću i objesila donje rublje na jarbol za zastavu.
Al (Ed O'Neill) će postati slavan ako obori rekord u „Jimovoj kuglorami“, no prijeti mu Peggy (Katey Sagal) koja sjajno kugla.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju