Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

8.sez., 3.-4.ep - 30. srpnja
S dolaskom jeseni, Bud ponovno pokušava stvoriti novu osobnost koja bi mu pomogla u hvatanju žena, ali ne uspijeva se pretvoriti u country-legendu Billyja Raya Bundyja. Nakon što je odlučio ostatak života provesti u podrumu, Bud čuje tajanstveni glas i počne graditi čudnu konstrukciju zbog čega se Peggy brine za njegovo duševno zdravlje.
Iako Peggy tvrdi da mu horoskop predviđa sreću, Al kaže da je predviđanje besmisleno – sve dok Kelly ne dobije novi posao zbog kojeg se može odseliti, a Bud bude primljen u bratstvo što će i njega maknuti iz kuće. Ali kad čuje novosti, Al postaje zabrinut i kaže Peggy za obiteljsko prokleststvo zbog kojega sreća Bundyja uvijek prethodi nečemu strašnomu.

8.sez., 6.-7.ep - 31. srpnja
Dok Al gleda najnovije seksi rap spotove na televiziji, Marcy kaže da su je zatražili da objavi loše vijesti o radu banke na sljedećem susretu dioničara. U strahu od javnog nastupa zbog sramotnoga događaja iz djetinjstva i nakon što je zatražila Peggy da joj pomogne, Marcy traži savjet popularnog radijskog psihijatra. Rekavši da joj je dr. Angela savjetovala da razmišlja o seksu tijekom govora da se lakše opusti, Marcy moli Peggy da prisustvuje sastanku radi moralne potpore. Privučen obećanjem da će biti besplatne hrane, Al se pridružuje Peggy i Jeffersonu i gleda kako se Marcy dovodi do seksualnog ludila tijekom objave da će biti otkaza u banci.
Kada Kelly i Bud predlože da skupe novac da zajedno kupe auto, Al ih upozorava na loše strane dijeljenja. Ali kad Jefferson predloži da s 800 dolara odu na aukciju auta, djeca nagovore Ala da im se pridruži, ali nisu ni došli do kuće, a već su se svađali u vezi s autom. Nakon što su se uspješno cjenkali za auto, Al uzme novac koji je uštedio i naređuje Peggy da napuni hladnjak s mesom.

8.sez., 8.-9.ep - 1. kolovoz
Nakon što je Kelly postala privremeno luda zbog roja peruanskih žaričara, Al stiže doma s posla i objavljuje da će zaposliti novog zaposlenika da prodaje torbice u trgovini. Iako se zakleo da će biti oprezan u odabiru, Al daje posao prvoj atraktivnoj, ali ne previše bistroj, ženi koja se prijavila. Nakon što Marcy dovede Jeffersona i inzistira na tome da on dobije posao, premišlja se nakon što ga vidi s atraktivnom mušterijom. Kada se maturant i zvijezda footballa srednje škole Polk prijavi za posao, Ala osvoji Aaronova tvrdnja da ga u srednjoj školi i dalje smatraju junakom.
Nakon što je voditelj televizijskoga talk-showa Muški Feminist potaknuo mnoge obožavatelje iz Chicaga na prosvjede, Alova mjesna kuglana morala je četvrtke rezervirati samo za žene. Doznavši za promjenu na težak način, Al se vraća kući gdje se prisjeća kako su ga bijesne kuglačice pretukle i zove šou Jerryja Springera da da oduška svomu bijesu.

8.sez., 10.-11.ep - 2. kolovoz
Nakon što Marcy objavi da ima četiri karte za turneju Jeffersonovih U usponu, Al stiže s vijestima da se u susjedstvu otvara novi sportski kafić. Iako Marcy tvrdi da njezinu mužu to neće biti zanimljivo, Jefferson uskoro stiže proslaviti otvaranje kafića s Alom. U međuvremenu, kad rezultati sportskoga kviza dovedu do svađe između Ala i Jeffersona, kreće potraga za glumcem u prvoj reklami za pivo Lite. Nakon što i nakon dva dana svađe nisu izrodili pobjednika u debati, odlučuju riješiti razmiricu na velikom otvaranju novoga kafića. Otkrivši da je otvorenje kafića iste večeri kad i koncert Jeffersonovih, Peggy i Marcy inzistiraju na tome da njihovi muževi idu u kazalište.
Nakon što mu je dojadilo da ga ignoriraju, Buck odlučuje da je vrijeme da pobjegne. Budući da Bundyjevi nisu ni primijetili da Bucka nema, on se nađe u šinteraju kako dijeli tugu sa psećim stanarima. U međuvremenu, nesvjestan toga da obiteljskoga ljubimca nema, Ala Jefferson nagovori da kupe dvije karte za godišnje natjecanje Hrvaj se do gola u striptiz-baru.

8.sez., 12.-13.ep - 3. kolovoz
Kada Ala dovezu doma nakon igranja footballa u parku, Peggy doznaje da je ozbiljno ozlijedio leđa. Iako Aaron kaže da mu je liječnik preporučio manju operaciju leđa, Al inzistira na tome da mu je samo potreban odmor. U međuvremenu, tvrdeći da zna tehniku masaže koja bi mu mogla pomoći, Aaronov prijatelj Jay pokaže je na Marcy i dobiva nevjerojatne rezultate. Iako je imao izbor masaže dvaput na dan ili operaciju, Peggy odlučuje odvesti Ala u bolnicu usprkos njegovu protivljenju. Kad je operacije završila, liječnik odvodi Peggy u stranu i kaže da je pogreškom u proceduri umjesto operacije na leđima izvršeno obrezivanje.
Dok traži nešto na televiziji čime bi prikratio još jedan Badnjak, Al razočarano otkriva da nema ničega osim Divnog života. Međutim, nakon što su predložili da izvede Peggy na večeru, Bud i Kelly s veseljem otkrivaju da će Al gledati Božićno hrvanje u ulju, što im omogućava da kradomice unesu dar za roditelje – stari džuboks. Ali kad Peggy dođe doma i želi gledati nešto na televiziji, ona i Al bore se oko daljinskog upravljača, a Kelly i Bud se muče da unesu džuboks kroz prozor na katu.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju