Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

10.sez., 12.-13.ep - subota 3. rujna
Blagdani se bliže i Al primjećuje da mu je račun u Božićnoj štednji opet gotovo prazan. No za razliku od prijašnjih godina kad je novac potrošila na sebe, Peggy priznaje da ga je iskoristila da majci kupi stvari. Da bi popravio situaciju, Al inzistira na tome da Peggy ili njezina majka nađu posao. Ni Alovim prijateljima blagdani nisu baš najsretniji. Jeffersona žena tjera da ide na posao, a Griff je zbog nedavne rastave ostao sam za blagdane.
Dok je Al siguran da ide po ženu, Peggyn tata dolazi sa stasitom mladom turističkom agenticom da objavi njihov skorašnji put svijetom. Međutim, nakon što vijest da je već oženjen natjera Ephraima da potraži drugu suputnicu, Peggy predlaže da joj roditelji posjete vikend bračnih susreta. U međuvremenu Kelly obećava Budu vrući spoj s Fawn pod uvjetom da se prvo pobrine za mlađu sestru Kellyna dečka. A Bud je više nego spreman pomoći kada dozna da je Esmeralda predivna nimfomanka.

10.sez., 14.-15.ep - ponedjeljak 5. rujna
Kada Kelly objavi namjeru da će uzeti novog agenta, Bud je u opasnosti da ostane bez klijenata. U međuvremenu, nakon što Peggy zatraži satelitsku antenu, Al se nada da će uštedjeti nekoliko stotina dolara zaposlivši Jeffersona da mu je pomogne ugraditi.
Budući da je posudio novac od kamatara Vita Caponea, Bud mora dovršiti kazetu seksi tjelovježbe da bi mu mogao vratiti. No zbog svađe Kelly i Rafaela oko toga tko će biti zvijezda, prvo mora riješiti njihovu razmiricu ili će postati dio Vitova crnoga tržišta švercanja ljudskim organima. U međuvremenu, dok Al i Jefferson upošljavaju prijatelje da im pomognu instalirati satelitsku antenu, Peggy i Marcy pozivaju njihove supruge da se klade na sljedeću žrtvu nesreće.

10.sez., 16.-17.ep - utorak 6. rujna
Suočen s velikom rasprodajom u konkurentnoj trgovini sa cipelama, Al je odlučan u namjeri da pobijedi dvadesetogodišnjeg rivala iz trgovačkog centra. Kad otkrije da je sin vlasnika Floyda Babcocka Mali Floyd na fakultetu s Budom, Alu sine ideja. Nakon što su na fakultetu dobili zadatak da izrade proizvod i za njega osmisle kampanju, Al odlučuje Budov projekt učiniti najboljim.
Budovo bratstvo planira put za proljetne praznike pa Kelly i njezine prijateljice također žele ići u Fort Lauderdale. Budući da nemaju novca ni rezervacije, planiraju zavesti Buda i njegove prijatelje i oteti im karte. Obećavši svim članovima bratstva spojeve ako im daju karte, cure odu na Floridu i ostave Buda i njegovo društvo.

10.sez., 20.-21.ep - srijeda 7. rujna
Marcy želi biti sigurna da je ništa neće spriječiti u tome da dobije promaknuće na poslu. Da se pripremi za večeru koju ona i Jefferson pripremaju za predsjednika japanske banke, šalje Ala i djecu u hotel na njezin trošak dok g. Shimokawa ne ode.
Budući da je zaspao nakon igre Učenje na skidanje sa svojom djevojkom Ariel, Budu je ostalo malo vremena da se pripremi za ispit koji je presudan za maturu. Ali kada pošalje Ariel kući da bi mogao učiti, Bud ispred svoje sobe otkriva gomilu predvođenu Alom i Kelly kako slave njegov prvi spoj s noćenjem. Da bi osigurao svoju maturu, Bud se odriče seksa da bi mogao učiti.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju