Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

1.sezona, 8.epizoda - 29. siječanj
Protivno vlastitom razumu, Steve (David Garrison) se pridružuje Alu (Ed O'Neill) u večernjoj partiji pokera i gubi čitavu plaću.
9.sezona, 9.epizoda - 29. siječanj
Al se bori s obiteljskim budžetom, a Peggy najavljuje lavinu kupnja preko interneta. Kelly je dobila poziv za audiciju u novoj seriji i dok čita svoju ulogu, njezine primjedbe o vlastitoj obitelji zaintrigiraju producente. Iako nije dobila ulogu, uspjela je utjecati na sadržaj šoua.

9.sezona, 10.epizoda - 31. siječanj
U sportskom baru okupili su se na karminama u sjećanje na preminulog člana momčadi. Al se prisjeća dana kad je bio heroj školske momčadi u footballu. Karmine prekida Jack Franklin, igrač iz suparničke momčadi koji tvrdi da je njegova momčad trebala osvojiti prvenstvo, ali su je diskvalificirali zbog varanja. Al se ne slaže i obojica odlučuju da postoji samo jedan način da dokažu tko ima pravo - da se ipak odigra ta prvenstvena utakmica.
1.sezona, 9.epizoda - 31. siječanj

Kad Al odbije kupiti videorekorder za Peggy (Katey Sagal), Marcy (Amanda Bearse) je nagovara da se zaposli kako bi ga mogla kupiti sama.

9.sezona, 11.epizoda - 1. veljače
Alu se pruža prilika da svojoj momčadi odredi raspored utakmica i organizira im šestotjednu turneju. U njegovu odsustvu Kelly i Bud preuzimaju vođenje trgovine i u trgovačkom centru nailaze na dva igrača - Breta Saberhagena i Dannyja Tartabulla koji rade honorarno kako bi preživjeli štrajk.
1.sezona, 12.epizoda - 1. veljače
Kada Peggy (Katey Sagal) inzistira da Al (Ed O'Neill) prisustvuje vjenčanju njezine rođakinje, on se usprotivi i provodi večer u samačkome stanu svoga kolege s posla, ženskara Lukea Venture (Ritch Shydner).

9.sezona, 12.epizoda - 2. veljače
Bud i Kelly priređuju ocu gozbu brze hrane dok gleda nove nastavke omiljene TV-serije 'Psiho tata' kako bi ga nagovorili da im dopusti da organiziraju tulum. No planovi im propadaju kad Al dozna da je Marcy s grupom žena tražila da se serija otkaže zbog nasilnoga sadržaja. Griff i Bob Rooney žele napisati prosvjedno pismo, no Al odbacuje tu ideju i predlaže da pred televizijskim studiom održe najveći prosvjed koji je Chicago ikada vidio.
1.sezona, 11.epizoda - 2. veljače
Marcy (Amanda Bearse) postaje živčana kada joj se Al (Ed O'Neill) u ekstremno zavodljivom izdanju počne pojavljivati u snovima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju