Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

26.nastavak, 9.sezona - ponedjeljak 28. veljače
Bud poziva novu blagajnicu April na proljetni ples koledža Trumaine i iznenađen je kad ona pristane. Želi April dati do znanja da misli ozbiljno pa traži Kellyn savjet koja mu kaže da je pozove na sastanak, no u April se zaljubio i Nickolai Pushkin, zvijezda košarkaške ekipe, kojemu su također savjetovali da pozove April na sastanak. Bud se onesvijesti na plesu nakon jednoga piva i kada dođe k sebi, shvati da je Nikolai već pozvao April na sastanak. Vjerujući da ga žele osramotiti tijekom intervjua na radiju, novi dekan škole i Marcyn bivši muž Steve Rhoades daje voditeljima radijske emisije Marku i Oliveru popis pitanja koja mu smiju postaviti. Dok Bud i Nikolai čekaju na postaji da April odluči s kim će izaći, stiže Marcy koja je kudi zato što je propustila ispit za blagajnice.

12.nastavak, 2.sezona - ponedjeljak 28. veljače
Kada Bud (David Faustino) kući dovede prelijepu mladu beskućnicu, Al (Ed O'Neill) i ostali muškarci iz susjedstva počnu se ponašati kao seksom opsjednuti tinejdžeri.

27.nastavak, 9.sezona - utorak 1. ožujka
Unatoč lošim rezultatima u prošlosti, Al i njegova kuglačka ekipa nadomak su pobjedi u kupu Puggy Weaver. Al i Griff paze na svoje osjetljive ruke kako bi bili spremni u meču protiv suparničke ekipe. Pljačkaši napadaju trgovinu i ostavljaju Ala vezanoga cijelu noć. Jefferson mu predlaže da tuži trgovački centar za ozljede na radu i stres uzrokovan pljačkom. Al podnosi tužbu od četiri milijuna dolara tvrdeći da se zbog pljačke boji cipela. Trgovački centar odluči unajmiti privatnoga detektiva kako bi istražio Alovu sumnjivu tvrdnju.

13.nastavak, 2.sezona - utorak 1. ožujka
Kada se Djed Mraz padobranom sruši u dvorište Bundyjevih, umjesto ateriranja pred novi trgovački centar, Al (Ed O'Neill) privremeno preuzima njegovu ulogu.

28.nastavak, 9.sezona - srijeda 2. ožujka
Iako Buda zabrinjava Kellyn čudni pratitelj, Al i Peggy oduševljeni su skupocjenim darovima koje Kelly dobiva od svoga bogatoga tajnog obožavatelja. I Kelly je impresionirana i odluči prekinuti s dečkom Stitchom. Predomišlja se nakon što doznaje da je njezin tajni obožavatelj 12-ogodišnji Robby Bennet, ali ne zadugo. Doznaje da je Robbyjev otac vlasnik razvikane tvrtke koja proizvodi traperice i za čiju je reklamu išla na audiciju. Nakon što dozna da mora biti Robbyjeva pratilja na plesu kako bi dobila ulogu u reklami, Kelly daje Budu otkaz kao svomu menadžeru. Bud, koji je disk-džokej na plesu, osvećuje se Kelly tako da pušta samo sentiše.

14.nastavak, 2.sezona - srijeda 2. ožujka
Kada Al (Ed O'Neill) i Steve (David Garrison) postanu opsjednuti skupljanjem bejzbolskih kartica, Peggy (Katey Sagal) i Marcy (Amanda Bearse) iskopaju svoje stare lutke i ponovno proživljavaju svoje maštarije iz djetinjstva.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju