Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

14.epizoda, 10.sezona - ponedjeljak 28. ožujka
Kada Kelly objavi namjeru da će uzeti novog agenta, Bud je u opasnosti da ostane bez klijenata. U međuvremenu, nakon što Peggy zatraži satelitsku antenu, Al se nada da će uštedjeti nekoliko stotina dolara zaposlivši Jeffersona da mu je pomogne ugraditi. Dok mu se otac bori sa satelitskom antenom na krovu, Bud traži savjete kako da navede Kelly da ga opet zaposli. A Jeffersonov prijedlog da Kelly snimi kasetu seksi tjelovježbe mogao bi biti način da je vrati. No kad mu sve banke u gradu odbiju zahtjev za kredit, Bud je primoran otići kamataru Vitu Caponeu. Iako je već pronašla novog agenta, Kelly ponovno potpisuje za Buda.
9.epizoda, 3.sezona - ponedjeljak 28. ožujka
Nakon što umre njegov dugogodišnji brijač, Al (Ed O'Neill) je prisiljen suočiti se s činjenicom da su staromodne brijačnice stvar prošlosti i prepušta se budućnosti koju čine frizerski saloni.

15.epizoda, 10.sezona - utorak 29. ožujka
Budući da je posudio novac od kamatara Vita Caponea, Bud mora dovršiti kazetu seksi tjelovježbe da bi mu mogao vratiti. No zbog svađe Kelly i Rafaela oko toga tko će biti zvijezda, prvo mora riješiti njihovu razmiricu ili će postati dio Vitova crnoga tržišta švercanja ljudskim organima. U međuvremenu, dok Al i Jefferson upošljavaju prijatelje da im pomognu instalirati satelitsku antenu, Peggy i Marcy pozivaju njihove supruge da se klade na sljedeću žrtvu nesreće. Iako je Bud siguran da je riješio svađu, snimanje je opet prekinuto zbog svađe oko glazbe. Međutim, kad se dogovore da obje pjesme puštaju istodobno, stvari se vraćaju na svoje. U međuvremenu, dok im supruge misle da još rade, Al i društvo u miru gledaju televiziju.
10.epizoda, 3.sezona - utorak 29. ožujka
Peggy (Katey Sagal) se nada da će noćenje u motelu probuditi njezin i Alov seksualni život, ali otkrit će da je njihove intimne trenutke snimila uprava motela.

16.nastavak, 10.sezona - srijeda 30. ožujka
Suočen s velikom rasprodajom u konkurentnoj trgovini sa cipelama, Al je odlučan u namjeri da pobijedi dvadesetogodišnjeg rivala iz trgovačkog centra. Kad otkrije da je sin vlasnika Floyda Babcocka Mali Floyd na fakultetu s Budom, Alu sine ideja. Nakon što su na fakultetu dobili zadatak da izrade proizvod i za njega osmisle kampanju, Al odlučuje Budov projekt učiniti najboljim. Alova nadanja padnu u vodu kad otkrije da je Budov proizvod handsfree okretač stranica knjiga. Međutim, Kellyn novi kalendar na kojem su oskudno odjevene studentice Sveučilišta Južna Kalifornija daje Budu novu ideju – kalendar sa ženama Sveučilišta Trumaine. Nakon oglasa za modele, Bud okuplja mnoge studentice za snimanje. Kao rezultat toga, čak je i Floyd morao priznati da je Budov projekt bolji od revolucionarnog štampača koji je osmislio njegov sin.
11.epizoda, 3.sezona - srijeda 30 ožujka
Bundyji dobiju skromno nasljedstvo Pegina preminulog ujaka i odluče se počastiti te otići na večeru u otmjen restoran.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju