Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

1.ep.,10.sezona - subota 27. kolovoza
Kad se isprazni susjedna prostorija, Alova šefica Gary ponudi nagradu od 10 dolara za najbolju ideju za novu trgovinu. Peggy predloži posao u potpunosti posvećen voditeljici talk-showa Opri Winfrey, no Kellyne jadikovke o predugoj vožnji autobusom do najbližeg studija za aerobik daju Alu ideju. Znajući da će Gary učiniti suprotno od onog što on predloži, Al uposli Griffa da na prevaru otvori studio za aerobik u susjednom lokalu. Plan uspijeva i Al i njegovi prijatelji spremni su za promatranje djevojaka kad se novi studio otvori. No čeka ih iznenađenje kad saznaju da se skupina sastoji isključivo od debelih žena. Tek su poslije Al i njegovi kompići otkrili da je Marcy radila na regrutaciji krupnije klijentele. U međuvremenu, dok Ala muči noćna mora o debelim ženama kako vježbaju, Peggy nastavlja promicati Svijet Opre detaljnom maketom trgovine.

2.ep.,10.sezona - subota 27. kolovoza
Dok je pokušavao spavati u svojoj sobi s novom curom, Buda su stalno prekidali roditelji. Zato je, kad je Jamie rekla da se neće vratiti dok on ne nabavi vlastiti stan, hrabro najavio da se iseljava. Pri vijesti o Budovu odlasku, njegovi roditelji i sestra spakirali su njegove stvari i isplanirali oproštajnu zabavu dok je on tražio stan. Ali zabava se prekida jer on ne može naći stan koji bi si mogao priuštiti. Budov plan da nabavi vlastiti stan spašen je kad Kelly predloži da se preseli u obiteljski podrum. Iako Peggy već ima plan za novoispražnjenu spavaću sobu, on propada kad se njezina mama, nakon svađe s ocem, useli. Shvativši da sada dolazi iz razorene obitelji, zaprepaštena Peggy zahtijeva da Al ode u okrug Wanker i opameti njezina oca. U međuvremenu, Jamiene tvrdnje o afrodizijačkim svojstvima priobalnog stana njezina bivšeg dečka prisiljavaju Buda da razmotri planove o svome samačkom stanu.

3.ep.,10.sezona - nedjelja 28. kolovoza
Nakon što Kelly biva potresena smrću obiteljskog psa, Bucka, Al se nevoljko složi da nabave drugog ljubimca. Ali nije predvidio da će se Peggy, Marcy i Jefferson vratiti iz kupnje s egzotičnim kakaduom, vrijednim 1000 dolara. Ipak odluči Tweetyju dati šansu kad mu kažu da ga može vratiti ako ne bude zadovoljan. Sve šanse da vrati pticu propadaju kad Tweety pobjegne iz kaveza i pojede ga Peggyna gladna mama. Da utješi uplakanu Kelly, Marcy se ponudi da održi seansu kako bi kontaktirali preminuloga obiteljskog psa. Uz pomoć oca Guida Sarduccija, Bundijevi i D’Arcijevi pripreme se kontaktirati Bucka. U međuvremenu, tijekom suda koji će odrediti njegovu sudbinu u drugom životu, Buck nije baš presretan kad ustanovi da će mu suditi stara smežurana mačka.

4.ep.,10.sezona - nedjelja 28. kolovoza
Tijekom redovitog sastanka kluba No Ma'am Al i prijatelji oplakuju klimave klupske financije. Jefferson predlaže da radi oslobađanja od poreza svoj klub proglase crkvom, s Alom kao vođom. U međuvremenu, Peggy zahtijeva da je Al za rođendan odvede na pravi spoj. Al i prijatelji spremaju se proslaviti otvorenje nove crkve No Ma'am. Ali kad Al objavi da su počinili prevaru, Marcy otkriva da su ona i novinar lokalne televizije potajno snimili čitav njegov govor. Začudo, priča ne uspijeva okrenuti javno mnijenje protiv Ala i društva. Naprotiv, inspirirat će muškarce diljem zemlje da pošalju novac i podupru njihov cilj.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju