Kultna serija 'Bračne vode' u 10 godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

6.sezona, 15.epizoda - 25. prosinca
Kad roditelji odlaze na obiteljsko okupljanje na Prve godišnje olimpijske igre okruga Wanker, Bud glumi da je bolestan da bi ostao kod kuće i imao spoj s lakom Naomi. No dok je planirao imati kuću u subotu navečer samo za sebe, iznenadi se kada Kelly kaže da treba njoj radi snimanja javne obavijesti kojom bi ohrabrila djecu da čitaju. Međutim, nakon što Bud pristane izvesti Naomi van za njihovu veliku večer, Kelly odbacuje obavijest kad joj navečer dođe novi dečko Gunther. Dok Bud neuspješno poziva Naomi u krevet koji je na brzinu složio na trijemu, Guntherova cigara slučajno zapali Bundyjev trosjed.

6.sezona, 16.epizoda - 27. prosinca
Nakon što se divio jabuci za koju se mukotrpno brinuo i poslao Buda po vrtni pribor, Al primjećuje da je nema i smjesta zove policiju da prijavi nestanak. Kada dođe Jefferson jedući jabuku i Al se pobuni da je jabuka njegova, podsjete ga da je bila na D'Arcyjevoj strani ograde. Da bi riješila razmiricu, Marcy predlaže da obave mjerenje kako bi doznali gdje je doista granica posjeda.

6.sezona, 17.epizoda - 28. prosinca
Dok je Kelly zaokupljena frustrirajućim zadatkom igre Pronađi Walda, Bud i njegova cura Lisa iznenade se kad se Al i Peggy vrate kući s puta u Milwaukee zato što su imali nesreću u obiteljskom Dodgeu. Iako Al sentimentalno inzistira da ga se nikad neće riješiti, udovoljava Peggynu zahtjevu i pripremi se na prodaju Dodgea dok sluša Jeffersonove hvale novom europskom sportskom automobilu, koji nikad nije vidio mehaničara.

6.sezona, 18.epizoda - 29. prosinca
Nakon što je otkrila neotvorenu čestitku za Valentinovo naslovljenu na Buda, Kelly se prisjeća da je obećala predati je Budu prije šest godina. No kad Bud dozna da je to pozivnica njegove kolegice iz razreda Bernice Winchester da dođe k njoj dok su joj roditelji izvan kuće, Bud primjećuje da je ona sada pop-zvijezda Crystal Brooks i kreće popraviti tu pogrešku. U međuvremenu, nakon što je zaboravio još jedno Valentinovo, Al se trudi oduprijeti Peggynu zahtjevu da bude romantičniji sve dok ga Kellyn prijekor ne uvjeri u suprotno.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju