Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

5.sez., 25.epizoda - subota 25. lipnja
Buck ima romantične namjere prema svakom ženskom psu u susjedstvu, no upropaštava Pegin (Katey Sagal) i Alov (Ed O'Neill) san da postanu bogati uzgajivači kad se odbije udvarati prijateljici s pedigreom.

06.sez, 1.epizoda - subota 25. lipnja
Marcy (Amanda Bearse) uzbuđeno objavljuje da je trudna, no Alovo naslađivanje nad Jeffersonovom nesrećom pretvara se u stravu kad Peggy (Katey Sagal) objavi da i ona ima malog Bundyja u trbuhu.

6.sez.,3.-4.epizoda - nedjelja 26. lipnja
Al (Ed O'Neill), u potrazi za utočištem od svih vrsta žena – trudnih i onih drugih – odlučuje izgraditi klub gdje bi pobjegao od svega toga, ali ondje su nahrupili i ostali očajni budući očevi..
Žudeći za haljinom od tisuću dolara koju bi odjenula za natjecanje 'Miss sira', Kelly (Christina Applegate) odlučuje zaraditi novac na dobar stari način – muljajući na biljaru.

6.sez., 5.-6.epizoda - ponedjeljak 27. lipnja
Dok Peggy (Katey Sagal) i Marcy (Amanda Bearse) po gradu traže Marcynu staru opremu za bebe koju je Jefferson prodao da nešto zaradi, dečki imaju svoju potragu za savršenom čistačicom. Iako im je čistoća zadnja stvar na umu.
606 - Buck Has a Belly Ache , 8.9., 27.06.
Dok su Al (Ed O'Neill)i djeca zauzeti naizgled bolesnim Buckom, Peg (Katey Sagal) se osjeća zanemarenom i odlazi rodbini u okrug Wanker po malo ljubavi i pažnje.

6.sez., 8.-9.epizoda - utorak 28. lipnja
Nakon što umalo autom nije sletio s mosta, djeca nagovore Ala (Ed O'Neill) da nabavi naočale, ali on otkriva da mu se ne sviđa ono što vidi.
Nakon što Al (Ed O'Neill) doživi duhovno iskustvo i vidi 'Božje cipele', zadaje si misiju da mora izraditi i promovirati, svoju nebesku viziju.

6.sez., 10.-11.epizoda - srijeda 29. lipnja
Naoružan kabelskom televizijom i novim daljinskim, Al (Ed O'Neill) odlučuje ostati na kauču dokle god ne pronađe nešto dobro na televiziji. Za to vrijeme Kellyn (Christina Applegate) šou postaje najgledanija emisija na kabelskoj.
San Bundyjevih o slavi i bogatstvu ostaje samo to kad Kellynu (Christina Applegate) popularnu kontakt-emisiju s lokalne televizije potpuno izmijeni ravnatelj televizije Jeff Littlehead iz Hollywooda.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju