Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

11.sezona, 3.epizoda - ponedjeljak 25. travnja
Znajući da se njegova nova djevojka pali na strašne situacije, Bud pokušava simulirati dolazak jake oluje. Dok se muči s posebnim efektima iz kućne radinosti, Al na poslu čeka posebno zahtjevnoga kupca. Međutim, kad se pročuje da nailazi pravi tornado, Al smiruje Griffa, dok Marcy vjeruje kako je njezina dužnost kao kapetanice obrane susjedstva da sve zaštiti od oluje. Kad vjetar udari na trgovački centar, Griff iskoristi situaciju i zgrabi nešto hrane koja leti po zraku. Dok se Al pokušava osloboditi Sandy i njezinih cipela, Griff napušta trgovinu kako bi pojurio za lijepom ženom koja je naišla nošena vjetrom.

11.sezona, 4.epizoda - utorak 26. travnja
Zbog Peggyne kupnje iz naslonjača i školarine za Kellyne sate glume, Bundyjevima ozbiljno treba novac. Kad Bud objavi da je sredio reklamu svojem klijentu i sebi dobar honorar, Al odluči da je vrijeme da počne plaćati stanarinu. Iako se prvo tomu odupirao, Bud odluči vidjeti kakve su mu mogućnosti na ulici. Međutim, nakon noći provedene u Luckyjevoj psećoj kući, odluči pregovarati oko najma svoje sobe. Al ne radi ništa za uređenje podruma pa Bud pozove gradskog sanitarnog inspektora koji naredi da se prostor uredi.

11.sezona, 5.epizoda - srijeda 27. travnja
Alov je rođendan i spreman je za doručak u „Jiggly Roomu“ nakon što je skupljao kupone za hranu. Kad Jefferson navrati u trgovinu sa svojim darom, ručkom iz „Jiggly Rooma“, Al odluči zatvoriti trgovinu to poslijepodne i sve zamalo padne u vodu kad dođe kupac s pogrešnim parom cipela. Iako svojim šalama o pretilosti Shirley pobjegne iz trgovine, kad se Al vrati s ručka, dođe i ona s grupom pretilih žena koje ga smatraju odgovornim za prije izrečene komentare.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju