Kultna serija s jedinstvenim pogledom na život, obitelj i prodaju cipela.

7.sezona, 6.epizoda - 25. listopad
Zbog nedostatka djevojaka, Bud (David Faustino) na svome pučkom sveučilištu odluči osnovati bratstvo Alpha Zgodna Theta. Bud uvjeri članove, prodavača u trgovini, boležljivoga gubitnika i jednoga postarijega građanina, da će privući djevojke ako organiziraju zabavu u togama.

7.sezona, 7.epizoda - 26. listopad
Kad Al (Ed O'Neill) sazna za porez na pivo koji će izglasati na sljedećim izborima, zahtijeva da cijela obitelj glasa protiv. Obitelj Bundy prvi put odlazi na izbore s Alovim uputama da glasaju protiv poreza. Unatoč trudu cijele obitelji, porez je izglasan, a Al predvodi pobunjene ljubitelje piva u pijanom divljanju Chicagom što natjera gradsku skupštinu da odbaci porez.

7.sezona, 8.epizoda - 28. listopad
Kelly (Christina Applegate) se pristane zaposliti kako bi pomogla Alu platiti račune i počne raditi kao konobarica. Njezin je nedostatak iskustva očit kada je upravitelj restorana proglašava najglupljom djevojkom koju je ikada zaposlio. Unatoč tomu što je se odrekla jer se zaposlila, Peg (Katey Sagal) shvaća da je bila prestroga kada svrati i vidi da njezina kći ignorira gladne goste kako bi dala savjet djevojci s problemom.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju