Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

9.sezona, 6.epizoda - 24. siječnja
Tjedan dana Al i njegovi prijatelji jedva se uspijevaju suprotstaviti Marcy i njezinu prosvjedu za prava dojenja na javnome mjestu. Peggy se napokon vraća i traži da se prosvjed okonča. Od Buda traže da zauzme stranu pa on proglašava očevu zabranu o dojenju protuustavnom. Iako Al ismijava zakon, policija ga na kraju prisiljava da ga poštuje. Marcy i prosvjednice slave pobjedu. Bud citira presedan za dojenje na javnim mjestima i izražava čuđenje što Al tako postupa s obzirom na to da je riječ o trgovini sa ženskim cipelama. Al preimenuje trgovinu u Garyjevu trgovinu muškim cipelama i dodacima.
1.sezona, 5.epizoda - 24. siječnja
Al (Ed O'Neill) i Steve (David Garrison) restauriraju Mustanga iz '65., vrativši mu originalni sjaj. Marcy (Amanda Bearse) i Steve ne mogu odoljeti a da ga ne isprobaju – na stražnjem sjedalu.

9.sezona, 7.epizoda - 25. siječnja
Nadajući se misiji spašavanja brazilske prašume, Bud se prijavljuje kao volonter u program fakulteta za društveno korisni rad. Mole ga da sudjeluje u programu 'Linija za djevice i djevce', u kojem će pomagati svojim kolegama da ostanu u celibatu do braka. Peggy nagovara Ala da pođe s njom do videoteke koja ima rasprodaju kako bi našli film koji mogu zajedno gledati. Bud stiže na posao i upoznaje osnivačicu gđicu Hardaway koja ga upoznaje s njegovim obvezama savjetnika.
1.sezona, 6.epizoda - 25. siječnja
Kada Steve (David Garrison) i Marcy (Amanda Bearse) odluče nadograditi kuću, Al (Ed O'Neill) i Peggy (Katey Sagal) dovode ih do svađe oko gradnje salona za vježbanje za cure ili bazena za dečke.

9.sezona, 8.epizoda - 26. siječnja
Al se trudi zanemariti djecu dok gleda televiziju kada ga Jefferson poziva da pođe s njim na aukciju jer želi kupiti Marcy originalnu barbiku za rođendan. Iako tvrdi da ne voli živjeti u prošlosti, Al žrtvuje gledanje repriza i pistaje. Macy stiže doma s harmonikom koju je osvojila na bingu. Kad Al vidi da je Jefferon ponio 2000 dolara da bi kupio Marcy barbiku, on nudi 1200 dolara za prvo izdanje časopisa 'Dude'.
1.sezona, 7.epizoda - 26. siječnja
Kad Al (Ed O'Neill) i Peggy (Katey Sagal) odu na romantični vikend, Marcy (Amanda Bearse) i Steve (David Garrison) dobrovoljno se javljaju da pripaze Kelly i Buda i otkrivaju da djeca Bundy nimalo ne odgovaraju primjerima iz knjige o roditeljstvu.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju