Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

7.sez., 18.-19.ep - subota 23. srpnja
Peg otkriva otrcan ljubić pokušavajući pomoći Sevenu da zaspi. Zamišlja se kao prekrasna princeza Scarlett koju je oteo kapetan Courage, vrlo sličan Alu. Kada se Paco (Jefferson), njezin spasilac, zaljubi u androginog člana posade (Marcy), Scarlett obećava kapetanu Courageu da će mu biti odana sluškinja koja će mu kuhati i odijevati ga.
Premda je u početku bio deprimiran ,jer ga je blagajnica zamijenila za stariju osobu, Al razmatra pogodnosti nabavke popusta za starije. Al se uključuje u Prvenstvo za starije osobe u Chicagu na sramotu svoje obitelji. Završavajući na petnaestome mjestu prvoga dana, Ala nadahnjuju uspomene na sportske uspjehe u srednjoj školi.

7.sez., 20.-21.ep - nedjelja 24. srpnja
Nakon što Al onesvijesti provalnika, proglašavaju ga mjesnim junakom jer je branio svoj dom. Pokušavajući iskoristiti slavu, Al odlučuje prodati reklamni prostor na svojoj odjeći. Svi planovi propadaju nakon što ga provalnik tuži za 50.000 dolara. Nemajući što izgubiti, Al ponovno udara provalnika nadajući se da će nadoknaditi gubitke tužeći provalnika za ozljedu ruke.
Kada se obitelj Bundy sjeti da se bliži Kellyn rođendan, Al koristi priliku da se pokaže velikodušnim nudeći da je izvedu u kino nakon što ju je njezin dečko Frank već pozvao van. Sigurni u to da će ih Kelly odbiti, Bundyjevi ostaju iznenađenima nakon što Kelly otkaže spoj s Frankom kako bi išla s njima u kino. U kinu Kelly otkriva da je Frank izašao s drugom djevojkom. Kelly se suočava s Frankom i šalje Ala da ga pretuče.

7.sez., 22.-23.ep - ponedjeljak 25. srpnja
Svi se smiju Alu nakon što se Peg požalila djevojkama u salonu za uljepšavanje o Alovu načinu vođenja ljubavi. Pokušavajući ga izvući iz depresije, Peg proširi glasine da ju je Al potpuno seksualno izmorio. Unatoč njezinu trudu, Al se i dalje osjeća nesposobnim da je zadovolji sve dok mu stare ljubavi ne potvrde njegovu seksualnu moć. Uvjeren da je nekoć bio pravi pastuh, vraća se u kondiciju i impresionira Peg svojom probuđenom seksualnom energijom.
Peg i djeca nagovorili su Ala da prihvati 12.000 dolara za prijevremeno umirovljenje od svoje tvrtke. Al je prisiljen zaposliti se u trgovini obuće kao pripravnik jer obitelj nesmiljeno troši novac. Al otkriva da tri kolege planiraju kupiti trgovinu i odlučuje im se pridružiti u poslovnom pothvatu, no propušta sastanak jer ga Peg nije probudila. Na kraju Al odlučuje potrošiti posljednjih 6000 dolara na lutriji, no otkriva da su dobitnici njegovi poslovni kolege.

7.sez., 24.-25.ep - utorak 26. srpnja
Nakon krađe obiteljskog automobila Dodgea iz 1974. godine, Al je bijesan nakon što otkrije da će dobiti samo 50 dolara od osiguranja. Odlučuje dodati nekoliko vrijednih predmeta na popis stvari koje su se nalazile u automobilu. Kada policija pronađe stari Dodge, Al tvrdi da je sretniji s pronalaskom starog automobila nego što bi bio s milijunskom odštetom.
Jimmy, rođak Bundyjevih, odluči ubiti čovjeka koji je spavao s njegovom ženom na njihovu vjenčanju. Bud se brine da će ga otkriti, no lakne mu kada ga Jimmy zamoli da mu pomogne otkriti krivca. Kada Jimmy okrivi Jeffersona, Bud shvati da mora priznati svoje nedjelo, no iznenadi se kada Jimmyja više ne zanima krivac, jer je pronašao novu ženu, Dee Annu. Sve je dobro dok Dee Anna ne pokuša zavesti Buda.

7.sez, 26.-27.ep - srijeda 27. srpnja
Dolazi Coco, bogata vlasnica kozmetičkog carstva i bivša Alova djevojka te daje nemoralnu ponudu Peggy nudeći joj pola milijuna dolara za jednu noć s Alom. Premda su i Peg i Al zdvojni oko ponude, slože se da će to učiniti radi djece. No nakon što vidi Ala i Coco zajedno u krevetu, Peggy se predomišlja i vraća Coco ček.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju