Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

11.sezona, 20.epizoda - ponedjeljak 23. svibnja
Al tvrdi da bi prodao vlastiti dušu da zaigra za Chicago Bearse, a na vratima se pojavi Lucifer ponudivši mu priliku. Al pristane zamijeniti svoju dušu za priliku da odvede Bearse na Super Bowl. Unatoč skepticima među obiteljima, prijateljima i igračima, Al uđe u ekipu i odvede je na prvenstvo. Međutim, iako je Lucifer obećao Alu priliku da odvede ekipu na Super Bowl, nikada mu nije obećao da će i zaigrati u momčadi.

11.sezona, 21.epizoda - utorak 24. svibnja
Gary odluči nanovo opskrbiti trgovinu i naredi Alu i Griffu da sve cipele doniraju dobrotvornim organizacijama. Međutim, kad shvate da se cipele mogu trampiti u trgovačkom centru, organiziraju niz dobro smišljenih zamjena koje bi Alu trebale osigurati skupi masažni stolac. Međutim, nakon njihove trampe, više nema cipela za prodaju. Dok usmjeravaju kupce gdje mogu kupiti cipele, Al i Griff uhićeni su zbog organiziranja nezakonite trampe.

11.sezona, 22.epizoda - srijeda 25. svibnja
Marcy u posjet dolazi rođakinja koju nije vidjela godinama pa Bundyjevima ponudi besplatnu hranu obećaju li da neće izlaziti iz kuće tijekom njezina boravka. Al i njegova obitelj spremno prihvate ponudu. Kad Mandy sleti i pojavi se tražeći Marcy, Al ostane oduševljen. Uvidjevši kako bi lako mogla zavesti Jeffersona, Marcy zamoli Ala da je zadrži.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju