Kultna serija s jedinstvenim pogledom na život, obitelj i prodaju cipela.

7.sezona, 22.epizoda - 22. studenog
Svi se smiju Alu nakon što se Peg požalila djevojkama u salonu za uljepšavanje o Alovu načinu vođenja ljubavi. Pokušavajući ga izvući iz depresije, Peg proširi glasine da ju je Al potpuno seksualno izmorio. Unatoč njezinu trudu, Al se i dalje osjeća nesposobnim da je zadovolji sve dok mu stare ljubavi ne potvrde njegovu seksualnu moć.

7.sezona, 23.epizoda - 23. studenog
Peg i djeca nagovorili su Ala da prihvati 12.000 dolara za prijevremeno umirovljenje od svoje tvrtke. Al je prisiljen zaposliti se u trgovini obuće kao pripravnik jer obitelj nesmiljeno troši novac. Al otkriva da tri kolege planiraju kupiti trgovinu i odlučuje im se pridružiti u poslovnom pothvatu, no propušta sastanak jer ga Peg nije probudila. Na kraju Al odlučuje potrošiti posljednjih 6000 dolara na lutriji, no otkriva da su dobitnici njegovi poslovni kolege.

7.sezona, 24.epizoda - 24. studenog
Nakon krađe obiteljskog automobila Dodgea iz 1974. godine, Al je bijesan nakon što otkrije da će dobiti samo 50 dolara od osiguranja. Odlučuje dodati nekoliko vrijednih predmeta na popis stvari koje su se nalazile u automobilu. Kada policija pronađe stari Dodge, Al tvrdi da je sretniji s pronalaskom starog automobila nego što bi bio s milijunskom odštetom.

7.sezona, 25.epizoda - 27. studenog
Jimmy, rođak Bundyjevih, odluči ubiti čovjeka koji je spavao s njegovom ženom na njihovu vjenčanju. Bud se brine da će ga otkriti, no lakne mu kada ga Jimmy zamoli da mu pomogne otkriti krivca. Kada Jimmy okrivi Jeffersona, Bud shvati da mora priznati svoje nedjelo, no iznenadi se kada Jimmyja više ne zanima krivac, jer je pronašao novu ženu, Dee Annu. Sve je dobro dok Dee Anna ne pokuša zavesti Buda.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju