Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

9.sezona, 22.epizoda - ponedjeljak 21. veljače
Peggy je pozvana na turnir u bingu - Windy City Bingo Invitational, u kojemu je glavna nagrada 10.000 dolara. Iako Al prigovara, Peggy uspijeva izmusti 300 dolara za novu odjeću i kreće na turnir s Marcy. Nakon što vide Yoko Ono kako reklamira pivo Girlie Girl, Al i članovi kluba sazovu hitni sastanak kako bi odabrali novo pivo kluba. Prijeteći da će onemogućiti održavanje sastanka, Peggy uspije nagovoriti Ala da je odveze na turnir i poslije vrati. Iako se turnir održava u crkvi koja se raspada i u oronulom susjedstvu, Peggy nagovori Marcy da se opusti i zabavi. Marcy doznaje da su među profesionalcima binga koji ne trpe amatere, no to ne sprječava Peggy da osvoji prvu nagradu. Nakon previše ispijenih piva, Al je zaboravio da je obećao doći po njih pa se Peggy i Marcy moraju same snaći.

2.sezona, 9.epizoda - ponedjeljak 21. veljače
Kada mu istekne vozačka dozvola, Alov (Ed O'Neill) jedini prijevoz je bicikl sve dok ponovno ne položi vozački ispit.

9.sezona, 23.epizoda - utorak 22. veljače
Al se preplaćuje na Program za frajere i ne daje Peggy da se približi televizoru. Bud odlučuje sudjelovati u studiji o ljudskom ponašanju koji mu pomaže da uvidi da je bio previše agresivan u pokušajima da osvoji Amber. Al i Jefferson pokušavaju dokučiti čemu služi prekidač, a Peggy i Marcy iznenađene su koliko su im muževi glupi. Bud doznaje da studija istražuje njegove najdublje seksualne želje i da je pokus u virtualnoj stvarnosti s ciljem da mu stvore idealnu partnericu. Rezultati iznenade čak i liječnika, a Bud se uživi u erotski san o Amber. No kada ga prava Amber poziva na sastanak, razočarana je Budovim nedostatkom interesa za nju.

2.sezona, 9.epizoda - utorak 22. veljače
Kada je Peggyna srednjoškolska suparnica izazove na obiteljski kuglački dvoboj, ona odlučuje pobijediti po svaku cijenu. Peggy (Katey Sagal) odluči to napraviti uz malu pomoć 'posvojenog' Bundyja, lažnjaka Stevea Rhoadesa (David Garrison).

9.sezona, 24.epizoda - srijeda 23. veljače
Al je uznemiren nakon što vidi bivšega radnika u posljednjem izdanju časopisa Cipelske vijesti. Inzistira da dotični Luke Ventura nije ništa postigao i da su trebali staviti njegovu sliku. Kelly mora snimiti kratki film za Školu glume i Al ugrabi priliku da snime film o cipelama. Al i Kelly šalju film u Hammond na festival Indiana Film. Iako je Al siguran u uspjeh filma, Marcy tvrdi da festival koji financira Nacionalna zaklada za umjetnost neće zanimati pokušaji obitelji Bundy.

2.sezona, 10.epizoda - srijeda 23. veljače
Kada se Steve (David Garrison) vrati s raftinga, Marcy (Amanda Bearse) ga odbija pustiti u kuću dok ne obrije novonaraslu bradu te je prisiljen potražiti utočište kod Bundyja.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju