Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

10.sezona, 6.epizoda - ponedjeljak 21. ožujka
Dok su gotovo svi suglasni da Peggyna mama mora otići, samo je jedan način kako pridobiti njezina muža da je primi natrag. Prema strogom kodeksu Wankera, Al mora prvo dokazati svoju muževnost svom tastu. Znajući što Ephraim voli više od gotovo bilo čega , Al i Bud slože se da ga odvedu u lov. Iako Al tvrdi da su ga ulice Chicaga učinile spremnim na sve što šume okruga Wanker mogu ponuditi, pokazivanje neviđenoga kukavičluka tjera Ephraima da prepusti Ala i Buda njima samima.
3.sezona, 4.epizoda - ponedjeljak 21. ožujka
Alov i Steveov dugoočekivani odmor u prirodi unište ženski hormoni i životinje ljudožderi. Al i Steve sada moraju smisliti kako da poprave svoj odmor.

10.sezona, 11.epizoda - utorak 22. ožujka
Čak i nakon što Al ne uspije to sačuvati kao tajnu, on i Jefferson odlaze na trodnevni ribolov bez žena. Kad u ribarskom odmaralištu upoznaju dvije stasite švedske maserke, nisu mogli biti sretniji. Ali nastane problem kad i glumica Shannon Tweed stigne u odmaralište tražeći brvnaru. U međuvremenu, Bud odlazi na posao priskrbivši novom klijentu Luckyju audiciju za reklamu pseće hrane.
3.sezona, 5.epizoda - utorak 22. ožujka
Al (Ed O'Neill) želi ispuniti dugogodišnji san i počinje graditi vlastitu kupaonicu opremljenu legendarnom WC-školjkom Ferguson.

10.sezona, 12.epizoda - srijeda 23. ožujka
Blagdani se bliže i Al primjećuje da mu je račun u Božićnoj štednji opet gotovo prazan. No za razliku od prijašnjih godina kad je novac potrošila na sebe, Peggy priznaje da ga je iskoristila da majci kupi stvari. Da bi popravio situaciju, Al inzistira na tome da Peggy ili njezina majka nađu posao. Ni Alovim prijateljima blagdani nisu baš najsretniji. Jeffersona žena tjera da ide na posao, a Griff je zbog nedavne rastave ostao sam za blagdane. Dapače, toliko je uznemiren da ga ne interesira ni besplatni poziv seksi telefonu koji je dobio od Ala na dar. No nakon što su svi ostali nazvali, čak ni Griff ne može odoljeti razgovoru s operaterkom seksi telefona Butter. Ali tek kad se Griff zaljubio u nju, Al se vraća doma i dozna da je Butter njegova punica.
3.sezona, 6.epizoda - srijeda 23. ožujka
Peggy je jako tužna jer se njezin omiljeni grudnjak prestao proizvoditi pa je Al (Ed O'Neill) prisiljen uzeti stvar u svoje ruke i pronaći zamjenu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju