Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

20.ep, 9.sezona - subota 20. kolovoza
Nakon 24 sata na moru Al i ostali putnici ogladne, ali odustaju od pokušaja da ulove ribu kad shvate da privlače i morske pse. Kako bi napuhali Kellynu i Budovu priču, novinari ih ispituju o zlostavljanju u obitelji. Bud odbija odgovoriti, no Kelly spremno odgovara na njihova pitanja i uzima njihov novac. Usred pučine brodolomci vuku slamke da vide tko će plivati do kopna.
22.ep, 9.sezona - subota 20. kolovoza
Peggy je pozvana na turnir u bingu - Windy City Bingo Invitational, u kojemu je glavna nagrada 10.000 dolara. Iako Al prigovara, Peggy uspijeva izmusti 300 dolara za novu odjeću i kreće na turnir s Marcy. Nakon što vide Yoko Ono kako reklamira pivo Girlie Girl, Al i članovi kluba sazovu hitni sastanak kako bi odabrali novo pivo kluba. Prijeteći da će onemogućiti održavanje sastanka, Peggy uspije nagovoriti Ala da je odveze na turnir i poslije vrati. Iako se turnir održava u crkvi koja se raspada i u oronulom susjedstvu, Peggy nagovori Marcy da se opusti i zabavi. Marcy doznaje da su među profesionalcima binga koji ne trpe amatere, no to ne sprječava Peggy da osvoji prvu nagradu. Nakon previše ispijenih piva, Al je zaboravio da je obećao doći po njih pa se Peggy i Marcy moraju same snaći.

23.ep., 9.sez. - ponedjeljak 22. kolovoza
Al se preplaćuje na Program za frajere i ne daje Peggy da se približi televizoru. Bud odlučuje sudjelovati u studiji o ljudskom ponašanju koji mu pomaže da uvidi da je bio previše agresivan u pokušajima da osvoji Amber. Al i Jefferson pokušavaju dokučiti čemu služi prekidač, a Peggy i Marcy iznenađene su koliko su im muževi glupi. Bud doznaje da studija istražuje njegove najdublje seksualne želje i da je pokus u virtualnoj stvarnosti s ciljem da mu stvore idealnu partnericu. Rezultati iznenade čak i liječnika, a Bud se uživi u erotski san o Amber. No kada ga prava Amber poziva na sastanak, razočarana je Budovim nedostatkom interesa za nju. Nakon što doznaje da mu je sin izgubio interes za žene, kupanje i druge stvari, Al tvrdi da to uopće nije čudno. Jefferson odustaje od toga da otkrije čemu služi prekidač, a onda dozna da je povezan sa psećom kućicom.
24.ep., 9.sez. - ponedjeljak 22. kolovoza
Al je uznemiren nakon što vidi bivšega radnika u posljednjem izdanju časopisa Cipelske vijesti. Inzistira da dotični Luke Ventura nije ništa postigao i da su trebali staviti njegovu sliku. Kelly mora snimiti kratki film za Školu glume i Al ugrabi priliku da snime film o cipelama. Al i Kelly šalju film u Hammond na festival Indiana Film. Iako je Al siguran u uspjeh filma, Marcy tvrdi da festival koji financira Nacionalna zaklada za umjetnost neće zanimati pokušaji obitelji Bundy. Nakon svjetske premijere njihova filma Cipele Al i Kelly osvajaju prvu nagradu u iznosu od 10.000 dolara. No postoji kvaka. Kelly i Al moraju upotrijebiti novac da snime drugi film. Al se pomiri sa sudbinom redatelja jeftinih i neukusnih filmova i kreće u snimanje drugog filma - Dan u životu prodavača cipela.

26.ep., 9.sez. - utorak 23. kolovoza
Bud poziva novu blagajnicu April na proljetni ples koledža Trumaine i iznenađen je kad ona pristane. Želi April dati do znanja da misli ozbiljno pa traži Kellyn savjet koja mu kaže da je pozove na sastanak, no u April se zaljubio i Nickolai Pushkin, zvijezda košarkaške ekipe, kojemu su također savjetovali da pozove April na sastanak. Bud se onesvijesti na plesu nakon jednoga piva i kada dođe k sebi, shvati da je Nikolai već pozvao April na sastanak. Vjerujući da ga žele osramotiti tijekom intervjua na radiju, novi dekan škole i Marcyn bivši muž Steve Rhoades daje voditeljima radijske emisije Marku i Oliveru popis pitanja koja mu smiju postaviti. Dok Bud i Nikolai čekaju na postaji da April odluči s kim će izaći, stiže Marcy koja je kudi zato što je propustila ispit za blagajnice.

27.ep., 9.sez.  - srijeda 24. kolovoza
Unatoč lošim rezultatima u prošlosti, Al i njegova kuglačka ekipa nadomak su pobjedi u kupu Puggy Weaver. Al i Griff paze na svoje osjetljive ruke kako bi bili spremni u meču protiv suparničke ekipe. Pljačkaši napadaju trgovinu i ostavljaju Ala vezanoga cijelu noć. Jefferson mu predlaže da tuži trgovački centar za ozljede na radu i stres uzrokovan pljačkom. Al podnosi tužbu od četiri milijuna dolara tvrdeći da se zbog pljačke boji cipela. Trgovački centar odluči unajmiti privatnoga detektiva kako bi istražio Alovu sumnjivu tvrdnju.
28.ep., 9.sez. - srijeda 24. kolovoza
Iako Buda zabrinjava Kellyn čudni pratitelj, Al i Peggy oduševljeni su skupocjenim darovima koje Kelly dobiva od svoga bogatoga tajnog obožavatelja. I Kelly je impresionirana i odluči prekinuti s dečkom Stitchom. Predomišlja se nakon što doznaje da je njezin tajni obožavatelj 12-ogodišnji Robby Bennet, ali ne zadugo. Doznaje da je Robbyjev otac vlasnik razvikane tvrtke koja proizvodi traperice i za čiju je reklamu išla na audiciju. Nakon što dozna da mora biti Robbyjeva pratilja na plesu kako bi dobila ulogu u reklami, Kelly daje Budu otkaz kao svomu menadžeru. Bud, koji je disk-džokej na plesu, osvećuje se Kelly tako da pušta samo sentiše.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju