Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

8.sezona, 12.epizoda - 20. prosinac
Kada Ala dovezu doma nakon igranja footballa u parku, Peggy doznaje da je ozbiljno ozlijedio leđa. Iako Aaron kaže da mu je liječnik preporučio manju operaciju leđa, Al inzistira na tome da mu je samo potreban odmor. U međuvremenu, tvrdeći da zna tehniku masaže koja bi mu mogla pomoći, Aaronov prijatelj Jay pokaže je na Marcy i dobiva nevjerojatne rezultate. Iako je imao izbor masaže dvaput na dan ili operaciju, Peggy odlučuje odvesti Ala u bolnicu usprkos njegovu protivljenju.

8.sezona, 13.epizoda - 21. prosinac
Dok traži nešto na televiziji čime bi prikratio još jedan Badnjak, Al razočarano otkriva da nema ničega osim Divnog života. Međutim, nakon što su predložili da izvede Peggy na večeru, Bud i Kelly s veseljem otkrivaju da će Al gledati Božićno hrvanje u ulju, što im omogućava da kradomice unesu dar za roditelje – stari džuboks. Ali kad Peggy dođe doma i želi gledati nešto na televiziji, ona i Al bore se oko daljinskog upravljača, a Kelly i Bud se muče da unesu džuboks kroz prozor na katu.

8.sezona, 14.epizoda - 22. prosinac
Provodeći još jedan rođendan tugujući, Al je očaran kada Jeffferson stigne u trgovinu obućom da mu otpjeva 'Sretan rođendan' i daruje mu besplatni kupon za topless pranje auta. Morajući odbiti Jeffersonovu ponudu da odmah odvezu aute na pranje, Al kaže da ga očekuju kod kuće na rođendanskoj zabavi za koju bi želio da se ne dogodi.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju