Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

6.sez., 12.-13.epizoda - subota 2. srpnja
Nakon što Peg (Katey Sagal) pomisli da je Al (Ed O'Neill) vara, šalje Kelly (Christina Applegate) i Buda da ga špijuniraju, ali nitko nije šokiraniji od Ala kad sazna da lijepa „groupie za cipele“ želi njemu uzeti mjeru.
Nakon što Al (Ed O'Neill) odluči sastaviti oporuku i podijeliti svoja svjetovna bogatstva, baca se u potragu za curom iz srednje škole kojoj je ostavio najvrjedniji predmet – loptu za „football“.

6.sez., 14.-15.epizoda - nedjelja 3. srpnja
Dok Peggy (Katey Sagal), Al (Ed O'Neill), Marcy (Amanda Bearse) i Jefferson igraju 'new age' društvenu igru, Bud shvaća da ne može odoljeti seksi djevojci,makar ga to stajalo života.
Al (Ed O'Neill) ponovno proživljava slavne dane srednjoškolske zvijezde 'footballa', kad glumi u reklami koja ide za vrijeme 'Super Bowla', zajedno s bivšim sportašima Sugar Rayom Leonardom, Steveom Carltonom i Edom Jonesom.

6.sez. 16.-17.epizoda - ponedjeljak 4. srpnja
Iako je Peggy (Katey Sagal) zaposlila klauna Stickyja kao zabavljača na Budovu 18. rođendanu, Al (Ed O'Neill) slijedi tradiciju Bundyja i vodi sina u striptiz-bar na njegovu prvu tučnjavu.
Steve Rhoades (David Garrison), koji je u bijegu, vratio se da ponovno osvoji bivšu ženu, ali Marcy (Amanda Bearse) ga ne želi natrag, a Bundyji ga samo žele predati FBI-u da dobiju nagradu.

6.sez., 18.epizoda - utorak 5. srpnja
Bundyjevi se suočavaju sa svim obiteljima proricatelja u regiji kad Al (Ed O'Neill) preuzme Jeffersonovu muljažu s tumačenjem budućnosti.
6.sez, 21.epizoda - utorak 5. srpnja
Al (Ed O'Neill) i Peggy (Katey Sagal) slave 20. godišnjicu te ih Bud (David Faustino) i Kelly (Christina Applegate ) šalju u Floridu preko muljaže, samo da bi 'heavy-metal' bend 'Anthrax' mogao tulumariti u kući Bundyjevih.

6.sez., 22.-23.epizoda - 6. srpnja
Bud (David Faustino) pobjesni kad Kelly (Christina Applegate )pozovu da se učlani u skupinu genija dok Al (Ed O'Neill) i Jefferson zajedno pokušavaju sastaviti radni stol i pritom izgube nekoliko prstiju.
Kad se Budova učiteljica engleskoga zapali za njega, on za savjet traži Ala (Ed O'Neill), koji nađe vremena u zaposlenom rasporedu posjećivanja rođendanskih zabava da ispravi situaciju na uobičajen Bundyjevski način.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju