Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

11.sezona, 8.epizoda - ponedjeljak 2. svibnja
Peggy uvjeri Ala da je vrijeme za obiteljski odmor te se Bundyjevi upute na najbolje mjesto za glazbenu zabavu: Branson u Missouriju. Kad Peggy uzme Alov novčanik i odluči poharati gradske trgovine, Al ostane bez novca za hotel. Dok je Bud prisiljen primijeniti ne tako istančane metode uvjeravanja hotelske službenice, Marcy i Jefferson odluče začiniti svoj seksualni život, useliti se u kuću Bundyjevih i pretvarati se da su Peggy i Al.

11.sezona, 9.epizoda - utorak 3. svibnja
Dok Al još žaluje za svojim autom, ostatak obitelji spreman je za novi. Međutim, kad njemački kolekcionar ponudi 10.000 dolara za motor, Peggy je spremna ekshumirati auto iz dvorišnoga groba bez Alova znanja. Unatoč Marcynoj očajnoj analizi njegovih financija, Al povede Kelly i Buda u potragu za novim autom. A nakon što ga trgovac Cal Stevens obradi, Al na leasing uzme potpuno nov i vrlo skup auto „Testica 2000“! Kada dođe kući s novom igračkom, i ne primijeti da Peggy iskapa stari auto.

11.sezona, 10.epizoda - srijeda 4. svibnja
Bud treba pomoć oko pronalaska cure pa se obrati Alu koji je okupiran svojim problemima na poslu i ne može mu pomoći. Unatoč pritisku vlasnice trgovine, Al i Griff zatvore trgovinu i odu kući. Kad Bud dođe pokupiti tatu, nema nikoga osim Gary. Ona shvati da je privlači Bud pa pokuša zavesti tog seksa željnog mladića koji ništa ne sumnja. Dok Bud priprema poslasticu za Gary idućeg jutra, pokušava spriječiti Ala da otkrije identitet svoje nove ljubavnice.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju