Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

2.sezona, 7.epizoda - subota 19. veljače
Kad Al (Ed O'Neill) odbije platiti telefonski račun, uvjeren da je previsok, odluči se suprotstaviti telefonskoj kompaniji, iako se ostatak obitelji odbija pridružiti borbi.

9.sezona, 21.epizoda - subota 19. veljače
Škola glume Larryja Storcha bira Kelly kao studenticu mjeseca i ona je uzbuđena što će upoznati zvijezdu poznate TV-serije 'F-Troop'. No Kellyn susret s poznatom zvijezdom dolazi u pitanje kada doznaje da se istodobno događa i ponoćna rasprodaja u trgovini cipela. Iako je Bud skeptičan kad je riječ o Storchu, Kelly se sprema na priliku koju čeka - da nastupi u sceni sa Storchom. Kada se Larry Storch pojavi kod njih doma, Peggy ga moli da pričeka da se Al vrati kako bi ih fotografirala zajedno. U trgovini nema mnogo kupaca i Al ostavlja Griffa sama te kreće doma, no susreće vlasnika Garyja na odlasku. Ne znajući da su se Gary i Larry posvađali zbog neuspjeloga poslovnog pokušaja, Peggy šalje Buda i Larryja po Ala. Gary udari Larryja koji padne u nesvijest i ne stiže na sastanak s Kelly.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju