Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

5.sez., 15.-16.epizoda - subota 18. lipnja
Peg (Katey Sagal) se upiše na tečaj dizajna interijera i odabire dom Bundyjevih kao svoj prvi projekt, no Al poludi kada se Peg namjeri na njegovo sveto utočište – kupaonicu.
Al (Ed O'Neill) dobije privremeni otkaz u trgovini cipela i zapošljava se kao noćni čuvar u školi Polk High. Kad otkrije da je njegov footballski trofej ukraden, mora se suočiti sa svojim rivalom iz srednje škole „Rezervnom gumom“ Dixonom, koji zaista želi podmiriti račune.

5.sez, 17.-18.epizoda - nedjelja 19. lipnja
Al (Ed O'Neill) se pokušava prisjetiti svoje omiljene pjesme iz prošlosti i zapošljava „stručnjaka za evergrine“, svojeg prijatelja Charlieja Verduccija. Charliejev sin Vinnie zaljubi se u Kelly (Christina Applegate), no od Alovom budnom prismotrom, nije u mogućnosti ništa poduzeti u vezi s time.
Peg (Katey Sagal) i Al (Ed O'Neill) moraju odlučiti komu će dati posljednjih sto dolara: Budu, koji je izabran za najboljega tinejdžera i pozvan da u Bijeloj kući upozna predsjednika ili Kelly (Christina Applegate), koja ima šansu postati miss Weenie Tota i osvojiti godišnju zalihu Alove omiljene poslastice.

5.sez., 19.-20.epizoda - ponedjeljak 20. lipnja
U potrazi za novcem koji im treba za neke vruće poslove, Bud (David Faustino) i Kelly (Christina Applegate) prisiljeni su pronaći kreativne načine da zarade, a Peg (Katey Sagal) umjesto lude večeri u gradu ostane kući gledati televiziju s Alom (Ed O'Neill) i D'Arcyjevima.
Nakon što boksačka karijera njegova sina Vinnieja propadne, Charlie Verducci prisiljen je smisliti novi način da se obogate. Stanodavka ga podsjeća da moraju platiti stanarinu i Charlie shvaća da će morati nešto učiniti jako brzo. Pomoć traži od Ala (Ed O'Neill) koji je izgubio televizor na okladi na jednom Vinniejevu meču i on ga savjetuje da sina uda za bogatu ženu.

5.sez., 21.-22.epizoda - utorak 21. lipnja
U prvom dijelu ovoga dvostrukog nastavka, Al (Ed O'Neill) kupi pokvareni klimatizacijski uređaj i uzrokuje nestanak struje u čitavom susjedstvu, a Bunyjevi traže spas od vrućine i bijesnih susjeda nastanivši se u lokalnom supermarketu.
Bundyjeve izbace iz supermarketa gdje su se privremeno nastanili, a Al (Ed O'Neill) slučajno postaje milijunti kupac. Marcy (Amanda Bearse) misli drukčije i Bundyjevi i D'Arcyjevi započinju borbu za veliku nagradu.

5. sez., 23.-24.epizoda - srijeda 22. lipnja
Al (Ed O'Neill) vodi obitelj na put da posjete konvenciju cipela u Kaliforniji, no Bundyjevi otkriju zlatnu priliku kad im se auto pokvari usred grada duhova.
Kalifornijska obala morat će pričekati kada se, zarobljeni u gradu duhova, Bundyjevi i D'Arcyjevi razbole od 'zlatne groznice' i sklope partnerstvo te se počnu baviti rudarenjem.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju