Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

10.sezona, 26.epizoda - ponedjeljak 18. travnja
Nakon što je Jeffersonova psina kojom bi obilježio Griffovu prvu godišnjicu u klubu No Ma’am općeprihvaćena od članova kluba, Al ga izazove na natjecanje u tome tko je pravi kralj psina. Dok je Griff zauzet uhićenjem zbog namještene optužbe za ubojstvo, Jefferson šalje glumca Garyja Colemana u kuću Bundyja da im kaže kako je Al osvojio deset milijuna dolara. A dok Kelly briše Griffove pozive upomoć s telefonske sekretarice prije nego što ih je njezin tata čuo, Al superljepilom lijepi Jeffersona za zahodsku dasku.

11.sezona, 1.epizoda - utorak 19. travnja
Al je pozvao svoje prijatelje na hrvački meč i zamoli Peggy da izađe iz kuće. Ona ne pokazuje pretjerani interes za suradnju i slučajno padne udarivši glavom, nakon čega pada u nesvijest. Kad se probudi, obitelj shvati da ima amneziju. Kad Peggy izrazi nevjerojatni interes za kuhanje, Al odluči dokraja iskoristiti situaciju i potpuno preodgojiti Peggy. Ona sad samo odlazi u kupnju, sprema obilne obroke, a ostatak vremena čisti kuću.

11.sezona, 2.epizoda - srijeda 20. travnja
Iako i on i Griff očekuju povišicu, Al se iznenadi posjetu šefice Gary koja otkriva da će povišicu dobiti samo onaj koji pobijedi u natjecanju u prodavanju. Iako je siguran u pobjedu, Alova nemogućnost da mišljenje o kupcima zadrži za sebe, dovodi Griffa u vodstvo. Nakon što mu propadne pokušaj nagovaranja Griffa da podijele povišicu popola, Al otkrije da Gary ima tvornicu koja eksploatira radnike i zapošljava ilegalne imigrante koji izrađuju cipele pa Al dobije inspiraciju da ucijeni šeficu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju