Kultna serija s jedinstvenim pogledom na život, obitelj i prodaju cipela.

7.sezona, 2.epizoda - 18. listopada
Peg (Katey Sagal) se prisjeća vremena kada su ona i Al (Ed O'Neill) imali uzbudljiviji život dok susjedi ne dovedu u pitanje Alove ljubavničke vještine pa im je on primoran pokazati neke stvari. Za to vrijeme Kelly ostavlja momak zbog manjka suradnje i ona susreće djevojke u sličnoj situacije te one kreću u smišljanje osvete momku.

7.sezona, 3.epizoda - 19. listopada
Peg (Katey Sagal) želi organizirati rođendansku zabavu za Sevena te mu odabire datum rođenja, jer ga se on ne može prisjetiti. Bundyjevi odlaze proslaviti u park, no Al (Ed O'Neill) se sukobljava s bogatim snobom koji je unajmio cijeli park za svog sina. Bundyjevi se na kraju svađaju oko jednoga hot-doga u malom ograđenom prostoru u kojem se inače drže psi.

7.sezona, 4.epizoda - 20. listopada
Peg (Katey Sagal) počne paničariti jer je Seven kihnuo pa je Al (Ed O'Neill) prisljen naći još jedan posao kako bi platio medicinske račune. Javlja se za posao barmena u topless-baru i na Peginu žalost, postiže veliki uspjeh kod dama sve dok mu ih, zajedno s poslom, ne preotme Jefferson.

7.sezona, 5.epizoda - 23. listopada
Kako bi raspirila strast svog muža za njom, Peg (Katey Sagal) vodi Ala (Ed O'Neill) u dućan s intimnim rubljem, no nalazi Ala kako se nabacuje jednoj od lutaka. Nakon što je isprobala razne metode, Peg shvaća da je hrana jedini način da uzbudi Ala. No nakon što uvidi da naporan rad u kuhinji daje slabe romantične rezultate, odluči da više neće kuhati.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju