Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

7.ep, 7.sezona - subota 16. srpnja
Kad Al (Ed O'Neill) sazna za porez na pivo koji će izglasati na sljedećim izborima, zahtijeva da cijela obitelj glasa protiv. Obitelj Bundy prvi put odlazi na izbore s Alovim uputama da glasaju protiv poreza. Unatoč trudu cijele obitelji, porez je izglasan, a Al predvodi pobunjene ljubitelje piva u pijanom divljanju Chicagom što natjera gradsku skupštinu da odbaci porez.

8.ep, 7.sezona - subota 16. srpnja
Kelly (Christina Applegate) se pristane zaposliti kako bi pomogla Alu platiti račune i počne raditi kao konobarica. Njezin je nedostatak iskustva očit kada je upravitelj restorana proglašava najglupljom djevojkom koju je ikada zaposlio. Unatoč tomu što je se odrekla jer se zaposlila, Peg (Katey Sagal) shvaća da je bila prestroga kada svrati i vidi da njezina kći ignorira gladne goste kako bi dala savjet djevojci s problemom.

10.ep, 7.sezona - nedjelja 17. srpnja
Al (Ed O'Neill) i Peg (Katey Sagal) odlučuju odabrati svoja grobna mjesta, jer ne žele ostaviti odluku djeci. Al želi biti pokopan pokraj svoga omiljenoga kaubojskoga glumca Fuzzyja McGeeja i njegove mule, a Peg želi biti pokopana u skupocjenome mauzoleju. Shvaćajući da se Al neće odreći svoga sna, Peg pristaje uz uvjet da se riješe mule.

11.ep, 7.sezona - nedjelja 17. srpnja
Al (Ed O'Neill) i Peg (Katey Sagal) odlaze u banku uplatiti novac za štednju za Budovo školovanje. Vidjevši stanje na računu, pomisle da je banka pogriješila i brzo dižu 25.000 dolara. Nesvjesni da je riječ o novcu za Budovo školovanje, Al i Peg odlaze u kupnju. Bud kreće na fakultet i plaća čekovima bez pokrića. Al i Peg shvaćaju svoju pogrešku, ali boje se priznati. Kada Buda uhite zbog korištenja čekova bez pokrića, okrivljuju Kelly, a Bud je prisiljen ponovno živjeti kod kuće. Al se želi iskupiti i odlazi s Budom na fakultetsku zabavu krađe gaćica studenticama.

12.ep., 7.sezona - ponedjeljak 18. srpnja
Kad Al (Ed O'Neill) shvati da mora kupiti božićne darove za obitelj, prisiljen je prihvatiti posao Djeda Božićnjaka. Žaleći se svojim kolegama u baru, Al zaspi. Probudivši se, otkrije da je potrošio sav teško stečeni novac časteći goste. Bijesan što ga je konobar iskoristio, Al se vraća kući noseći darove: pikado, čaše za pivo, televizor i zlatni lanac, sve iz Rayeva bara.

13.ep., 7.sezona - ponedjeljak 18. srpnja
Obitelj Bundy kreće na vjenčanje rođaka Jimmyja. Očekujući mnoštvo slobodnih žena, Bud (David Faustino) traži Kellyn savjet. Kelly (Christina Applegate) mu savjetuje izravan pristup. Kada jedna djevojka stigne u potrazi za djeverušama, Bud isprobava svoje zavodničke vještine i završava u krevetu s njom ne znajući da je ona mladenka.

14.ep., 7.sezona - utorak 19. srpnja
Al (Ed O'Neill) odlazi sam na pecanje, ali kada se Marcy želi osvetiti Jeffersonu jer je potrošio previše novca s pomoću njezinih kreditnih kartica, Peg je poziva da se zajedno pridruže Alu. U međuvremenu Jefferson opravdava potrošnju kao pravo lijepih ljudi, a Kelly staje na njegovu stranu. Savjetuje ga da potroši mnogo novca pa će Marcy cijeniti koliko je malo novca ranije trošio. Prirede veliku ekstravagantnu zabavu. Peg i Marcy vraćaju se kući i otkrivaju zabavu, ostavivši Ala izvan zaključane kolibe usred snježne oluje.

15.ep., 7.sezona - utorak 19. srpnja
Kelly (Christina Applegate) pokušava ostati mlada kupivši si motocikl. Kada Peg sazna, sjeti se svojih erotskih motorističkih iskustava i Kelly se mora boriti za svoj motocikl. Al odlazi na vožnju motociklom, ali Kelly ga slučajno ozlijedi automobilom. Nesreća je natjera da se odrekne motocikla, što daje Peg mogućnost da ispuni svoje fantazije s ostacima motocikla.

16.ep., 7.sezona - srijeda 20. srpnja
Kada Marcy vidi strip Gospodin Praznogaći, Alovu karikaturu koju je Peg nacrtala, predlaže joj da ga pošalje u novi ženski časopis. Osramoćeni Al (Ed O'Neill) zahtijeva da se strip ne objavi dok ga časopis Playgirl ne zamoli da se pojavi na duplerici. Peg je ljubomorna na slavu svoga muža i ubija Gospodina Praznogaćog u posljednjem stripu. Premda je Al uvjeren da neće pronaći većega gubitnika od njega, Bud preuzima njegovo mjesto.

17.ep., 7.sezona - srijeda 20. srpnja
Nakon što mu dojadi što nema društveni život, Bud (David Faustino) odlučuje otići na show za pronalaženje djevojke štreberima. Svi su iznenađeni kada ga prekrasna Candy izabere za spoj. Premda se nisu zbližili, Bud je uvjeren da će ga sljedeći tjedan Candy izabrati za spoj iz snova na Bermudama. Bud je razočaran kada Candy odabere tamnoputog zavodnika, no otkriva kako ga vani čeka mnoštvo djevojaka.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju