Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

16.epizoda - ponedjeljak 16. svibnja
Kad prvi put nakon vjenčanja pozovu prijatelje k sebi na večer igara, Al i Peggy shvate da znaju vrlo malo jedno o drugom. Iako se on ne može sjetiti datuma njezina rođendana, omiljenog filma ili boje očiju, Peggy se naljuti tek kad shvati da se on ne sjeća kad su prvi put vodili ljubav. U međuvremenu, Bud priprema Kelly za novi film o boksu kad ona naleti na svoju protivnicu Heather Talrico, koja je izazove na borbu. Dogovore se da ona koja izgubi neće doći na audiciju za ulogu. Dok Bud provjerava Kellyno znanje i vještine, Al se vraća kući nakon noći provedene u psećoj kućici. Kelly posluša tatin savjet i udari Buda te ovaj padne u nesvijest.

17.epizoda - utorak 17. svibnja
Nakon katastrofalnog iskustva kod bračnog savjetnika, Al odluči ostaviti Peggy. Ona sumnja da će to i učiniti, ostane iznenađena kad nađe novac koji je skrivao i kad je ostavi s djecom i iseli se. Al nalazi smještaj u garsonijeri pokraj zračne luke, a Peggy padne u depresiju zbog njegove odsutnosti. Dok ona pokušava početi nov život, Al se uz pomoć Griffa i Jeffersona priprema za svijet samaca.

18.epizoda - srijeda 18. svibnja
Dok Peggy ima uspjeha u pronalaženju novog dečka, Alov samački život je očajan. Unatoč odbijanju, stoji pri odluci da bilo kakvo pomirenje mora inicirati Peggy, a ne on. Kad se susretnu u trgovini i Al vidi da Peggy kupuje njegove omiljene stvari, uvjeren je da priprema posebnu večeru kako bi ga pridobila natrag. Dok priprema večeru za D'Arcyjeve i svoga novog bogatog dečka Brucea, Peggy zaprijeti Budu i Kelly da će živjeti s ocem ako ne napuste kuću.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju