Kultna serija s jedinstvenim pogledom na život, obitelj i prodaju cipela.

7.sezona, 18.epizoda - 15. studenog
Peg otkriva otrcan ljubić pokušavajući pomoći Sevenu da zaspi. Zamišlja se kao prekrasna princeza Scarlett koju je oteo kapetan Courage, vrlo sličan Alu. Kada se Paco (Jefferson), njezin spasilac, zaljubi u androginog člana posade (Marcy), Scarlett obećava kapetanu Courageu da će mu biti odana sluškinja koja će mu kuhati i odijevati ga.

7.sezona, 19.epizoda - 16. studenog
Premda je u početku bio deprimiran ,jer ga je blagajnica zamijenila za stariju osobu, Al razmatra pogodnosti nabavke popusta za starije. Al se uključuje u Prvenstvo za starije osobe u Chicagu na sramotu svoje obitelji. Završavajući na petnaestome mjestu prvoga dana, Ala nadahnjuju uspomene na sportske uspjehe u srednjoj školi. Dospijeva na drugo mjesto i raspravlja je li pošteno ukrasti naslov starcu. Vidjevši trofej, Al odlučuje pobijediti.

7.sezona, 20.epizoda - 17. studenog
Nakon što Al onesvijesti provalnika, proglašavaju ga mjesnim junakom jer je branio svoj dom. Pokušavajući iskoristiti slavu, Al odlučuje prodati reklamni prostor na svojoj odjeći. Svi planovi propadaju nakon što ga provalnik tuži za 50.000 dolara. Nemajući što izgubiti, Al ponovno udara provalnika nadajući se da će nadoknaditi gubitke tužeći provalnika za ozljedu ruke.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju