Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

9.sezona. 18.epizoda - ponedjeljak 14. veljače
Al se preplaćuje na Program za frajere i ne daje Peggy da se približi televizoru. Bud odlučuje sudjelovati u studiji o ljudskom ponašanju koji mu pomaže da uvidi da je bio previše agresivan u pokušajima da osvoji Amber. Al i Jefferson pokušavaju dokučiti čemu služi prekidač, a Peggy i Marcy iznenađene su koliko su im muževi glupi. Bud doznaje da studija istražuje njegove najdublje seksualne želje i da je pokus u virtualnoj stvarnosti s ciljem da mu stvore idealnu partnericu. Rezultati iznenade čak i liječnika, a Bud se uživi u erotski san o Amber.

2.sezona, 4.epizoda - ponedjeljak 14. veljače
Kada Buck obradi pola ženskih pasa u susjedstvu, ostavivši za sobom leglo 'glupih i ružnih pasa', Peg inzistira da ga Al (Ed O'Neill) odvede na kastriranje.

9.sezona, 19.epizoda - utorak 15. veljače
Al je uznemiren nakon što vidi bivšega radnika u posljednjem izdanju časopisa Cipelske vijesti. Inzistira da dotični Luke Ventura nije ništa postigao i da su trebali staviti njegovu sliku. Kelly mora snimiti kratki film za Školu glume i Al ugrabi priliku da snime film o cipelama. Al i Kelly šalju film u Hammond na festival Indiana Film. Iako je Al siguran u uspjeh filma, Marcy tvrdi da festival koji financira Nacionalna zaklada za umjetnost neće zanimati pokušaji obitelji Bundy.

2.sezona, 5.epizoda - utorak 15. veljače
Kada Peggy (Katey Sagal), Marcy (Amanda Bearse) i ostale cure iz susjedstva posjete muški striptiz-bar, Marcy (Amanda Bearse) gubi više od svoje nevinosti.

9.sezona, 20.epizoda - srijeda 16. veljače
Bud poziva novu blagajnicu April na proljetni ples koledža Trumaine i iznenađen je kad ona pristane. Želi April dati do znanja da misli ozbiljno pa traži Kellyn savjet koja mu kaže da je pozove na sastanak, no u April se zaljubio i Nickolai Pushkin, zvijezda košarkaške ekipe, kojemu su također savjetovali da pozove April na sastanak. Bud se onesvijesti na plesu nakon jednoga piva i kada dođe k sebi, shvati da je Nikolai već pozvao April na sastanak. Posjet muškom striptiz baru Peggy (Katey Sagal), Marcy (Amanda Bearse) i ostalih cura iz susjedstva ne završi tako slavno. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju