Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

8.sez., 26.ep - subota 13. kolovoza
Dok Al mozga kako će potrošiti jadni povrat poreza, Jefferson traži pomoć u sprečavanju Marcy da otkrije da je izgubio njihovih 3000 dolara povrata poreza na psećim utrkama. Dok razmišljaju o mogućnostima povratka izgubljenoga novca, Bud otkriva da daje instrukcije Chadu Dowlingu, glavnom vođi navale Tremain Collegea. Kad Chad spomene da je vođa navale za suparničku momčad Sonora Screaming Desert Tortoises stavljen na probni rok za fakultet, Al predlaže veliku okladu na rezultat utakmice.
9.sez., 1.ep - subota 13. kolovoza
Jefferson je u nevolji jer je kupio novi biljarski stol na Marcynu kreditnu karticu i posjećuje Ala koji upravo radi inventar cipela. Dok Al slavi Peggyn odlazak u posjet rodbini, njegov susjed Jefferson otkriva skrivenu zalihu starih cipela iz sedamdesetih. Al ih želi ostaviti u tajnom skrovištu, no Jefferson misli da bi njihovom prodajom mogli sebi stvoriti unosan posao jer su sedamdesete opet u modi. U međuvremenu Bud uživa u zadirkivanju Kelly koju je ugrizao otrovni kukac i ona govori samo istinu. Nakon što su zaradili 100 dolara po glavi nakon prve prodaje cipela, Al i Jefferson odlučuju pretvoriti trgovinu u trgovinu za cipele iz sedamdesetih te tako još više zaraditi. Traže Kelly i Buda da im pomognu.

9.sez., 2.-3.ep - nedjelja 14. kolovoza
Al uživa u samoći i tišini dok Peggy posjećuje bolesnu majku, no u tome ga prekida Bud koji od njega traži 700 dolar da bi mogao poći s članovima svoga bratstva na feštu piva u Milwaukeeju. Al tvrdi da nema novca i predlaže Budu da si nađe posao. Kopajući po pošti koju je odložio u pećnici nakon Peggyna poziva, Al otkriva da mu je vozačka dozvola istekla i mora ponovno polagati vozački ispit kako bi mu izdali novu. Al moli Jeffersona da mu pomogne u učenju za vozački ispit. Kelly se ljuti zbog bikinija koji mora odjenuti za novu reklamu. Brine se što će drugi misliti, a Jefferson je bodri da bude čvrsta i zahtijeva od svoga šefa da je shvati ozbiljno.

9.sez., 4.i 6.ep - ponedjeljak 15. kolovoza
Bud uči da bi dobio stipendiju za Sveučilište Oxford, ali u tome ga najprije ometa Al, koji gleda nogomet na televiziji, pa zatim Kelly koja pušta glasnu glazbu u svojoj sobi. U potrazi za mirom, odlazi u trgovinu s cipelama gdje nalazi Griffa, Alova novog zaposlenika. Ni ondje ne uspijeva učiti jer je prisiljen slušati Griffovu neprekidnu jadikovku o nedavnoj rastavi. Bud se vraća kući gdje se borba s učenjem nastavlja. Marcy najavljuje posjet svoje nećakinje Amber iz Los Angelesa i upozorava Ala da ne čini nešto čime bi je uvrijedio. Jefferson doznaje da će Amber biti u sobi za biljar. Budu buka postaje nepodnošljiva. Da si osigura mir za učenje, upotrijebi sav novac koji ima da podmiti ukućane da se maknu iz kuće.

9.sez., 7.i 8.ep - utorak 16. kolovoza
Al se trudi zanemariti djecu dok gleda televiziju kada ga Jefferson poziva da pođe s njim na aukciju jer želi kupiti Marcy originalnu barbiku za rođendan. Iako tvrdi da ne voli živjeti u prošlosti, Al žrtvuje gledanje repriza i pistaje. Macy stiže doma s harmonikom koju je osvojila na bingu. Kad Al vidi da je Jefferon ponio 2000 dolara da bi kupio Marcy barbiku, on nudi 1200 dolara za prvo izdanje časopisa 'Dude'.

9.sez, 9.i11.ep - srijeda 17. kolovoza
Alu se pruža prilika da svojoj momčadi odredi raspored utakmica i organizira im šestotjednu turneju. U njegovu odsustvu Kelly i Bud preuzimaju vođenje trgovine i u trgovačkom centru nailaze na dva igrača - Breta Saberhagena i Dannyja Tartabulla koji rade honorarno kako bi preživjeli štrajk. Nakon uspješne sezone i osvojenog nacionalnog prvenstva, Al i momčad vraćaju se u Chicago. Prilikom povratka Ala intervjuira Morgan i snima novi kameraman Dave Winfield. Hvale ga što igra iz ljubavi prema footballu, ali kad Al dozna da je Akbar prodao prava emitiranja njihove prvenstvene utakmice za tri milijuna dolara, i on i ostali članovi momčadi pridružuju se štrajkašima.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju