Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

8.sezona, 7.epizoda - 11. prosinac
Tvrdeći da organizira humanitarnu zabavu za Noć vještica za žene koje su ubile svoje muževe, Marcy otkriva da su joj se zabavljači za zabavu nisu pojavili. Zatočena u kući punoj bijesnih žena, Marcy nudi Peggy i djeci pet stotina dolara da se pridruže Jeffersonu i glume disko-grupu iz sedamdesetih Village people da smire nemirne goste. U međuvremenu, kad Al stigne doma, suočen je s maškarama iz susjedstva i poželi da je mrtav. Doznaje da mu je želja ispunjena kad mu Smrt dođe na vrata. Shvativši da utvara nije još jedna dosadna maškara, Al otkriva da Smrt nevjerojatno sliči njegovoj ženi.

8.sezona, 7.epizoda - 13. prosinac
Nakon što je Kelly postala privremeno luda zbog roja peruanskih žaričara, Al stiže doma s posla i objavljuje da će zaposliti novog zaposlenika da prodaje torbice u trgovini. Iako se zakleo da će biti oprezan u odabiru, Al daje posao prvoj atraktivnoj, ali ne previše bistroj, ženi koja se prijavila. Nakon što Marcy dovede Jeffersona i inzistira na tome da on dobije posao, premišlja se nakon što ga vidi s atraktivnom mušterijom. Kada se maturant i zvijezda footballa srednje škole Polk prijavi za posao, Ala osvoji Aaronova tvrdnja da ga u srednjoj školi i dalje smatraju junakom.

8.sezona, 9.epizoda - 14. prosinac
Nakon što je voditelj televizijskoga talk-showa Muški Feminist potaknuo mnoge obožavatelje iz Chicaga na prosvjede, Alova mjesna kuglana morala je četvrtke rezervirati samo za žene. Doznavši za promjenu na težak način, Al se vraća kući gdje se prisjeća kako su ga bijesne kuglačice pretukle i zove šou Jerryja Springera da da oduška svomu bijesu. Ali nakon što ga je uživo ponizio Muški Feminist, Al se zaklinje da će vratiti svoju kuglačku večer jedanput zauvijek. Osuđeni na kuglanje u Bundyjevoj garaži četvrtkom navečer, Al i njegovi prijatelji odlučuju se zabaviti nečim drugim i odlaze u striptiz-bar.

8.sezona, 10.epizoda - 15. prosinac
Nakon što Marcy objavi da ima četiri karte za turneju Jeffersonovih U usponu, Al stiže s vijestima da se u susjedstvu otvara novi sportski kafić. Iako Marcy tvrdi da njezinu mužu to neće biti zanimljivo, Jefferson uskoro stiže proslaviti otvaranje kafića s Alom. U međuvremenu, kad rezultati sportskoga kviza dovedu do svađe između Ala i Jeffersona, kreće potraga za glumcem u prvoj reklami za pivo Lite. Nakon što i nakon dva dana svađe nisu izrodili pobjednika u debati, odlučuju riješiti razmiricu na velikom otvaranju novoga kafića. Otkrivši da je otvorenje kafića iste večeri kad i koncert Jeffersonovih, Peggy i Marcy inzistiraju na tome da njihovi muževi idu u kazalište.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju