Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

10.sezona, 22.epizoda - ponedjeljak 11. travnja
Nakon nekoliko kasnonoćnih izleta, Al odlučuje da je vrijeme da Luckyju napravi pseću kućicu. Pa iako Bud i Kelly pristanu sudjelovati u obiteljskom projektu, Al uskoro ustanovi da samo on radi. U međuvremenu, Kelly se odlučuje na preobrazbu da bi bila privlačnija svomu bogatom dečku iz Središnje Amerike, Carlosu. Uznemirena građevinskim radovima, Marcy zamoli Ala da bude tiši da bi mogla raditi. Ali on ne želi prestati te čak prihvaća Carlosovu pomoć. Shvativši da se oglušio na njezine prigovore, Marcy smjesta obavještava građevinskog inspektora koji naređuje Alu da odmah sruši pseću kućicu.

10.sezona, 23.epizoda - utorak 12. travnja
Uz Budovu pomoć, Kelly je odabrana za ulogu u novoj reklami za kavu Romantic Roast. Budući da se uselio k Bundyjima nakon što ga je Marcy izbacila zbog nerada, Jefferson je prisiljen prihvatiti posao kao Kellyn vozač da bi se vratio svojoj kući. Međutim, kad Kellyna kolegu iz reklame otpuste, Bud sređuje ulogu Jeffersonu. Nakon uspjeha reklame, Jeffersona progone žene diljem grada.

10.sezona, 24.epizoda - srijeda 13. travnja
Dostavljajući pošiljku Bundyjima, Tom se upusti u seksi razonodu s Kelly. Međutim, na pager mu dođe poruka njegove djevojke Shannon zbog čega odmah odjuri doma. Unatoč Tomovu inzistiranju na tome da je ostao vjeran usprkos Kellynu zavođenju, Shannon objavljuje prekid njihove veze. U međuvremenu, Tomova polusestra i Shannonina cimerica Maria sukobljava se s lijenim sustanarom Jacksonom.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju