Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

8.sezona, 24.epizoda - 10. siječnja
Odlučan da vidi rijetko prikazivanje Johna Waynea u Hondu na televiziji, Al prekida Jeffersona za vrijeme seksa s Marcy da ga zatraži da mu pomogne u izbjegavanju kućanskih poslova. Nakon što nije dobro shvatio upute, Jefferson loše odglumi napadaj slijepoga crijeva, nakon čega ga bolničari koji su imali pauzu u blizini odvedu u bolnicu. Bez izlaza, Al nevoljko pristaje popraviti stubu u podrumu nakon što Peggy kaže da može gledati film u miru. Međutim, zbog pregorjele žarulje Al gadno padne, dok Kelly i Bud odluče odvesti Bucka u park da proslave njegov rođendan.

8.sezona, 25.epizoda - 11. siječanj
Dovoljno uznemiren zbog suradnje trgovačkog centra u programu zajedničke vožnje na posao, Al je još bjesniji kada dozna da je Marcyna banka jedan od sponzora programa. Doznavši da je predstavnica trgovačkog centra skladna plavuša iz Victoria's Secreta, Al drage volje pristaje pridružiti se, kada dozna da će se na posao voziti s tri modela koji žive u susjedstvu. Međutim, uzbuđenje mu uskoro splasne kad otkrije da su Monique, Alexis i Paulina tri pretile žene koje je trgovina unajmila da poziraju za novu liniju donjega rublja.

8.sezona, 26.epizoda - 12. siječanj
Dok Al mozga kako će potrošiti jadni povrat poreza, Jefferson traži pomoć u sprečavanju Marcy da otkrije da je izgubio njihovih 3000 dolara povrata poreza na psećim utrkama. Dok razmišljaju o mogućnostima povratka izgubljenoga novca, Bud otkriva da daje instrukcije Chadu Dowlingu, glavnom vođi navale Tremain Collegea. Kad Chad spomene da je vođa navale za suparničku momčad Sonora Screaming Desert Tortoises stavljen na probni rok za fakultet, Al predlaže veliku okladu na rezultat utakmice.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju