Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

8.sez., 14.ep i 17.ep - 06. kolovoz
Provodeći još jedan rođendan tugujući, Al je očaran kada Jeffferson stigne u trgovinu obućom da mu otpjeva 'Sretan rođendan' i daruje mu besplatni kupon za topless pranje auta. Morajući odbiti Jeffersonovu ponudu da odmah odvezu aute na pranje, Al kaže da ga očekuju kod kuće na rođendanskoj zabavi za koju bi želio da se ne dogodi. Iako ga nisu iznenadili loša torta i grozni darovi djece, Ala iznenadi Peggyn dar – fotografija nje u seksi donjem rublju. Kad ga upita kako mu se čini, Al razmišlja o posljedicama raznih odgovora prije nego što se odluči reći Peggy da izgleda „dobro“.
Dok je Kelly zaokupljena frustrirajućim zadatkom igre Pronađi Walda, Bud i njegova cura Lisa iznenade se kad se Al i Peggy vrate kući s puta u Milwaukee zato što su imali nesreću u obiteljskom Dodgeu.

8.sez., 18.-19.ep - 07. kolovoz
Nakon što je otkrila neotvorenu čestitku za Valentinovo naslovljenu na Buda, Kelly se prisjeća da je obećala predati je Budu prije šest godina. No kad Bud dozna da je to pozivnica njegove kolegice iz razreda Bernice Winchester da dođe k njoj dok su joj roditelji izvan kuće, Bud primjećuje da je ona sada pop-zvijezda Crystal Brooks i kreće popraviti tu pogrešku. U međuvremenu, nakon što je zaboravio još jedno Valentinovo, Al se trudi oduprijeti Peggynu zahtjevu da bude romantičniji sve dok ga Kellyn prijekor ne uvjeri u suprotno. Pa kad Jefferson dođe da pokaže darove koje je kupio Marcy, kaže Alu za Valentinovsku trgovinu, mjesto gdje odmetnuti muževi poput njega mogu kupiti darove u zadnji čas po nevjerojatno visokim cijenama.
Nakon što je sredila da autokompanija izgradi novu tvornicu u Chicagu, Marcy kaže da je nagrada učinila nju i Jeffersona milijunašima. No kad stigne kući, Al se žali daTrans-Mexican Motors planiraju izrađivati svoj novi auto, Haguar HT na mjestu sadašnjeg igrališta srednje škole Polk. Uznemiren oskvrnućem mjesta gdje je postigao četiri polaganja u jednoj utakmici, al doznaje da je Marcy uključena i odlučuje zaustaviti izgradnju.

8.sez., 20.-21.ep - 08. kolovoz
Dok se pripremaju gledati prvu bejzbolsku utakmicu sezone, Jefferson nagovara Ala i Peggy da se prisjete jako uspješne psine za prvi travnja koju su izveli na profesorici glazbenog u srednjoj školi. U međuvremenu, dok Bud i Kelly pitaju roditelje da im pozajme pet tisuća dolara da osnuju fotostudio gdje bi se osamljeni dečki slikali sa zgodnim djevojkama, Jefferson predlaže da prose da zarade novac. Nakon što je vidio novog vlasnika momčadi, Waltera Traugotta, na televiziji, Jefferson istrčava iz kuće ostavivši Ala da sam gleda utakmicu i Peggy da se žali na zubobolju.
Kad Bundyji naslijede hladnjak pun hrane od pokojne tetke Stumpy, Peggy i djeca odluče tajiti to Alu i skriju hladnjak u garažu. Vrativši se s posla bjesniji nego inače, Al se žali na prijetnju upravitelja trgovačkog centra da će mu uzeti vrijedno parkirno mjesto jer je bio bezobrazan prema mušteriji. Suočen s gubitkom u slučaju još jedne pritužbe do kraja mjeseca, Al se zavjetuje da će biti pristojan da bi zadržao mjesto. U međuvremenu, dok Al tvrdi da njuši hranu, Peggy, Kelly i Bundy uvjeravaju ga da je to Buck.

8.sez., 22.-23.ep - 09.kolovoz
Ostavivši Kelly da čeka u redu za karte za koncert rock-benda Burnt beyond recognition, Bud odlazi u Alovu trgovinu cipelama na zahod. No kad drugi obožavatelj ponudi Kelly propusnice za backstage u zamjenu za njihovo mjesto u redu, Bud doznaje da mu je sestra prevarena i da ima bezvrijedne karte za autobus.
Kad se Bundyjima pokvari televizor, Jefferson kaže Alu za novi sportski kviz s prvom nagradom od 10.000 dolara. Shvativši koliko bi televizora kupio tim novcem, Al ide na audiciju za sportski kviz. Iako je sigurni pobjednik, kad voditelj Travis James otkrije da neće osvojiti nagradu jer nema osobnost, Al smišlja plan kojim će osvojiti nagradu od 10.000 dolara.

8.sez., 24.-25.ep - 10. kolovoz
Odlučan da vidi rijetko prikazivanje Johna Waynea u Hondu na televiziji, Al prekida Jeffersona za vrijeme seksa s Marcy da ga zatraži da mu pomogne u izbjegavanju kućanskih poslova. Nakon što nije dobro shvatio upute, Jefferson loše odglumi napadaj slijepoga crijeva, nakon čega ga bolničari koji su imali pauzu u blizini odvedu u bolnicu. Bez izlaza, Al nevoljko pristaje popraviti stubu u podrumu nakon što Peggy kaže da može gledati film u miru. Međutim, zbog pregorjele žarulje Al gadno padne, dok Kelly i Bud odluče odvesti Bucka u park da proslave njegov rođendan.
Dovoljno uznemiren zbog suradnje trgovačkog centra u programu zajedničke vožnje na posao, Al je još bjesniji kada dozna da je Marcyna banka jedan od sponzora programa. Doznavši da je predstavnica trgovačkog centra skladna plavuša iz Victoria's Secreta, Al drage volje pristaje pridružiti se, kada dozna da će se na posao voziti s tri modela koji žive u susjedstvu. Međutim, uzbuđenje mu uskoro splasne kad otkrije da su Monique, Alexis i Paulina tri pretile žene koje je trgovina unajmila da poziraju za novu liniju donjega rublja. U međuvremenu, Budovo dobivanje Dekanove nagrade zasjenila je činjenica da je Kelly dobila povišicu jer je izglasana za Zaposlenicu mjeseca.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju