Prelijepa Patricia Navidad te mladi protagonisti Ana Brenda Contreras i José Ron u telenoveli 'Zauvijek zaljubljeni' otkrivaju sve razine ljubavi.

13.epizoda - 1. studenog
Claudio kaže Maxu da je zamolio da ih presele na neko drugo mjesto. Max to ne želi i kaže da ne odlazi dok ne zavede Violetu. Olvido i Bernardina tračaju Maleni stvari o njezinu mužu. Mariela i Malena sretnu Antoniju i Violetu na ulici te ih počnu vrijeđati. Violeta kaže Jesusi da Justino nije dobar čovjek te je zamoli da se brine za Antoniju i ne pušta Justina u kuću ni pod kojim uvjetom. Jose Maria govori Toribiju da je zamolio nekoga da sazna nešto više o Coralitovim roditeljima.

14.epizoda - 1. studenog
Jose Maria kaže Toribiju da poslovni dogovor s Marianom nije uspio, jer je on htio masno zaraditi. Toribio ga podsjeća da je imao nade u ljude koji vole njegovu radionicu i da su mu neki čak dali novac za otplatu hipoteke. Jose Maria obećava potražiti druge tvrtke. Violeta zahvaljuje Claudiju na prijateljstvu koje joj nudi. Mariano zove u Puerta del Cielo želeći razgovarati s Violetom, no zaposlenica telefonskog operatera govori mu da ga ne može spojiti s njom, jer se ona odselila. Mariano se pita je li obitelj Madrigal u nevolji.

15.epizoda - 2. studenog
Justino kaže Maleni da odlazi, jer ju je iznevjerio, ali ga Malena zaustavi i moli da ostane. Justino je moli da mu oprosti i kaže joj da je voli te da je ona jedina žena u njegovu životu. Mariela postaje ljubomorna nakon što dozna od Malene da je oprostila Justinu. Claudio kaže ocu Basiliju da se posvađao s Justinom te da ga je udario. Otac Basilio mu kaže da to nije trebao učiniti, jer postoji zakon za takve stvari. Claudio mu kaže da je bio ljut, a da su osim toga, Violeta i Antonija su same. Mariela moli Justina da ostane, jer joj je majka rekla da će ga Antonija i njezina obitelj ščepati i izgubit će sve što imaju. Justino zahvali Marieli i govori njoj i njezinoj majci da nikada više neće biti slabić. Justino govori Renatu da ga treba kako bi pronašao Claudija te da će on odgovarati za sve što mu je učinio.

16.epizoda - 2. studenog
Violeta ulazi i kaže Justinu da izađe ili će početi vikati. Antonia je već bacila škare na Justina, a on njima pokuša napasti Violetu, no ipak bijesan odlazi. Violeta kaže svojoj majci da je jedina dobra stvar u toj tragediji što se oporavila od šoka. Antonia govori Violeti i Liji da ih voli te da se grozno osjeća, jer da je nešto spomenula Liji, nikada ne bi otvorila vrata Justinu. Otac Basilio govori Antoniji da mu je Violeta rekla što se dogodilo i traži da je optuži. Antonia ne želi to učiniti, jer se boji da bi ova mogla ubiti njezino dijete. Rogelio govori Marianu da je njegov susjed kupio isti automobil kakav ima Renato.

17.epizoda - 3. studenog
Max moli Violetu da mu oprosti i moli je da bude s njim; obeća joj da će je poštovati i nikada je neće tjerati da budu intimni. Max je uvjerava da nije imao ništa s Marielom, jer voli samo nju. Antonia traži tkaninu za haljine koje treba sašiti, Jesusa joj kaže da su klijenti već došli po tkanine zbog tračeva o njoj i ne žele više da im ona šiva haljine. Jose Maria predstavlja Marianu novi projekt. Mariano mu kaže da nema vremena pregledati sve to, jer upravo putuje u svoj rodni grad. Jose Maria inzistira i govori mu da želi poći s njim u njegovo selo, pa čak i voziti ga ako ga sasluša. Jose Maria kaže Coraliti da će se Candela brinuti o njoj jer se on sprema otputovati. Antonia kaže Violeti da će posjetiti neke klijente i govori joj neka se ne brine, jer nije učinio ništa zbog čega bi se trebao stidjeti.

18.epizoda - 3. studenog
Nakon što je Jose Maria čuo ime sela, prisjeti se da je u tom selu prvi put vidio Violetu. Leonora kaže Joseu Mariji da je Mariano davno otišao iz sela. Violeta zahvali Celiji što joj je i dalje prijateljica unatoč naklapanju ljudi zbog kojeg nitko iz sela ne želi razgovarati s njom. Celia joj kaže da ne razmišlja o tim naklapanjima i da joj i dalje želi biti prijateljicom. Mariela kaže Soniji da su ona i Max zajedno. Cristina nazove u Marianovu kuću i traži Renata, no Fausta joj kaže da je čitava obitelj otputovala. Julio moli Celiju da izađe s njim. Ona bi to željela, ali ne želi probleme sa Soniom. Julio joj kaže da mu Sonia ne znači ništa.

19.epizoda - 4. studenog
Violeta kaže Liji da ju je Max pitao želi li biti s njim i ona je pristala. Violeta kaže Liji da je zaljubljena u Maxa. Mariela se uzruja i predbaci Maxu što je otišao iz hotela bez pozdrava. Leonora se naljuti i kaže joj kako ne odobrava način njezina ponašanja prema Joseu Mariji, jer je on samo vozač. Mariano posjećuje Justina i kaže mu da je u Puerti del Cielo, jer je doznao da je Amado umro i zato želi pomoći svojoj obitelji. Justino mu kaže da je Amado založio zlatarnicu te je, nakon nekog vremena, došao otkupiti. Mariano mu kaže da ovaj spreman platiti koliko god je potrebno, da ne postavlja nikakvu cijenu. Jose Maria moli Pabla da odu do crkve.

20.epizoda - 4. studenog
Violeta uzrujano govori Joseu Mariji da pripazi kuda staje, jer je osim što je srušio Liju, oštetio robu. Jose Maria se posrami i kaže da će platiti štetu koju je počinio. Violeta je ljuta i govori Liji da neće čekati, jer nisu prosjakinje. Lia joj kaže da će zamijeniti samo ono što su kupile te da je roba oštećena zbog Josea Marije. Max prilazi Ivanni pokušavajući joj udvarati i tepa joj. Mariela ulazi i shvati da se nešto između njih događa. Ivanna i Mariela se pogledaju i sprijatelje se, a Mariela je pita kako je u México. Ivanna joj uzbuđeno kaže da život u gradu ne može usporediti s ovim u selu, jer ondje ima toliko mjesta za izlazak. Mariela je pozorno sluša. Otac Basilio traži Mariana i kaže mu da mu mora nešto reći. Mariano kaže ocu Basiliju da je već sve doznao od Justina, Malene i njezine kćeri.
 

21.epizoda - 5. studenog
Renato ne dolazi k svijesti. Mariano moli službenika na recepciji da pozove liječnika, Alejandro ga pregleda i kaže im da ima jako visok tlak. Predloži im da posjeti kardiologa kad se ovaj vrati u grad. Mariano traži ljekarnu kako bi kupio lijek za Renata i susretne Violetu i Liju koje prodaju kolače. Mariano ih sve otkupi. Jose Maria vodi Ivannu Marieli. Upozna Marielu i ona mu se ne svidi. Chona i Osiel ne mogu pronaći Faustu u robnoj kući. Claudio pita Violetu i Liju kako im ide posao s kolačima; Violeta mu sretno kaže da su prodali sve jednom simpatičnom strancu.

22. epizoda - 5. studenog
Violeta moli Claudija da prestane kritizirati Maxa, jer bi se mogli posvađati. Claudio zamjeri Maxu što izlazi s Violetom i Marielom istovremeno i neće mu dopustiti da se poigrava Violetom. Max mu cinično odgovori da on zna što Violeta želi i to joj i daje. Jose Maria ne može prestati razmišljati o Violeti i o njihovu susretu te je želi ponovno vidjeti. Mariano razmišlja o onome što mu je Justino rekao, no sjeti se i riječi oca Basilija da je Antonia bila iskrena i skromna žena te da nije zaslužila da se o njoj tako govori.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju