Džemile je prisiljena prodati sve svoje dionice u Holdingu da bi otplatila dug. Sve prodaje Nermin Adali. Napokon je došao dan kojeg je Kenan iščekivao.

2.sez, 43.ep, ponedjeljak 29. travnja

Džemile je prisiljena prodati sve svoje dionice u Holdingu da bi otplatila dug. Sve prodaje Nermin Adali. Napokon je došao dan kojeg je Kenan iščekivao. Na Kenanovo zadovoljstvo, majka nema nikakvih komentara. Na kraju Džemile mora platiti cijenu za nepravdu koja im je davno nanesena. Ostaje tek jedna zapreka: Selma. Kenan se sprema otkloniti i tu zapreku. Džemile koja napušta Holding u jednu ruku osjeća olakšanje. Ostavku daje i Hakan. Sve oči uprte su u kapetana Alija. Sve zanima hoće li i on podnijeti ostavku. Slaveći ovu pobjedu s Caroline, Kenan počne širiti vijest da je Džemile spala na prosjački štap.

2.sez, 44.ep, utorak 30. travnja

Kapetan Ali dojavi Selmi što se dogodilo. Iako se Selma želi umiješati, njezino je zdravlje sve gore. Mete nastupa i u jednom trenutku među publikom zapazi Nihal. Ostavlja sve i krene za njom. Premda je ne nalazi, Mete ne želi posustati. Kreće u potragu za njom, odbijajući pomisao da je mrtva. Berin i Hakan su na sudu zbog rastave. Džemile i Ali su s njom na sudu. Za Berin je mnogo teže dobiti skrbništvo nad Zehrom nego što se čini. Ajlin odlazi doktoru i susreće se sa Sonerom. U bolnici u tom trenutku Ajlin dočekuje vijest kojoj se nimalo nije nadala.

2.sez, 45.ep, srijeda 1. svibnja

Vijest da je Ajlin trudna odjekne kao bomba u obitelji Akarsu. Dok Ali želi da Ajlin pobaci dijete, Džemile je savjetuje da razmisli. Mete ne prestaje pratiti Nihal, odlazi je ponovno vidjeti. Nihal dogovara sastanak s Meteom i dovodi oboje u veliku opasnost. Preuzimajući rizik, Nihal i Mete sastaju se u tajnosti. Međutim, Hakijevi ljudi ne ostavljaju Nihal na miru. Soner više ne želi ostati u bolnici i odluči otići kući bez liječničkog dopuštenja. Ipak, njegove ozljede još nisu zacijelile. Berin koja čezne za kćeri koju dugo nije vidjela, zamoli Ahmeta da joj pomogne dobiti skrbništvo nad njom.

2.sez, 46.ep, četvrtak 2. svibnja

Džemile je ponovno u potrazi za poslom. Na putu se susreće s Caroline koja pak ne propusti priliku da ponizi Džemile pred Kenanom i Alijem. Došlo je vrijeme da Kemal plati dug Kenanu. U luku dolazi prvi brod sa švercanim oružjem. Poduzima sve mjere opreza kako bi bez problema prošao na carini. Kenan je jako uzbuđen. Sve to prijavljuje Ekremu Tatliogluu. Selma pak upada u Kenanovu stupicu. Dovodi je natrag u staru vilu pod tvrdnjom da je bolesna. Nitko ne zna za to. Ajlin pada sa stuba u kući i hitno je odvoze u bolnicu. Ajlin provodi noć u bolnici radi pretraga. Liječnici Ajlin priopćavaju lošu vijest. Soner koji dolazi u bolnicu radi kontrole, neočekivano naleti na Ajlin.

2.sez, 47.ep, petak 3. svibnja

Sonera zabrinjava što je Ajlin u bolnici. Zatraži pomoć od liječnice Gulaj da bi saznao što se dogodilo Ajlin. Ajlin je na operacijsku stolu. Džemile i Ali dolaze u bolnicu dati joj potporu. Kenan koji je uspio bez problema provesti kroz carinu švercano oružje, s Ekremom Tatliogluom ulazi u novi ilegalni biznis. Kenan i Caroline koji se često viđaju, uhvaćeni su u delikatnoj pozi u autu. Neriman to doznaje i nudi Caroline jedan zanimljiv prijedlog. Mete nastavlja pratiti Nihal. Nihal nikako ne može odgovoriti Metea koji ulazi u vrt dok je Haki kod kuće. Mete počini ludost koja će oboje dovesti u veliku životnu opasnost.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju